zzp'er in de bouw

De zzp’er in de bouw verzekert zich niet. Jij wel?

De zzp’er in de bouw kan maar moeilijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Hij of zij kan zich steeds lastiger voor een langere tijd verzekeren én het lukt steeds minder goed om zich te verzekeren tot de AOW-leeftijd. Waardoor je als timmerman, stukadoor of dakbedekker met een onverzekerd gat tussen werk en AOW zit. Gelukkig werkt SharePeople anders dan een verzekeraar. 

Is SharePeople iets voor jou? Doe de test!

Speciaal voor de zzp’er in de bouw is er SharePeople Bouw. Met dit vangnet zorg je voor elkaar in goede en minder goede tijden. Het is snel online geregeld en deelname kost gemiddeld tussen de €30 en €50. Maar ja, hoe weet je nu of SharePeople ook iets voor jou is? Daarvoor hebben we de ‘bouw-test’ ontwikkeld. Je geeft antwoord op vier vragen, stuurt ze in en komt erachter of SharePeople bij jou past.

Download onze flyer

Laten we eerlijk zijn, de kans dat je arbeidsongeschikt raakt is in de bouw groter dan als je iedere dag achter je laptop zit, met een latte macchiato ernaast. Maar het is nu niet meer nodig om je daar zorgen over te maken. Download hieronder onze gratis flyer en laat je informeren over SharePeople Bouw.