Welkom bij SharePeople ZZP-bouw

SharePeople ZZP-bouw is een groep ondernemers in de bouw die elkaar onderling een inkomen bij ziekte geven mocht dat nodig zijn.
In de maanden mei en juni 2018 hebben we eerst een pilot gedraaid met leden van Zelfstandigen Bouw. Uit die pilot bleek dat er veel belangstelling is om een SharePeople groep op te richten specifiek voor zelfstandige ondernemers in de bouw. Die groep heet vanaf heden SharePeople ZZP-bouw.

Hoe werkt SharePeople ZZP-bouw?

SharePeople is geen verzekering, maar crowdsurance (onderling risicodelen met een groep). Iedereen legt maandelijks € 125 in op zijn eigen bankrekening. Daarmee kunnen we maandelijks 6,25% zieken opvangen. Zijn er minder deelnemers ziek dan 6,25%, dan hou je dus geld over. Is er een maand helemaal niemand ziek, dan hou je de volle € 125 over en kun je dat bijvoorbeeld overhevelen naar een spaarrekening of gebruiken voor een aanvulling op je pensioen.

Wat kost SharePeople ZZP-bouw?

 1. Inschrijfkosten € 180 (excl. btw)

  Let op: Introductieaanbod € 120 (bij inschrijving voor 31 augustus 2018)

 2. Jaarlijkse kosten € 115 (excl. btw)
 3. Afhankelijk van het aantal zieken doe je een donatie van € 0 tot maximaal € 125 per maand.
  • Is er niemand ziek dan betaal je € 0.
  • Is er 2% ziek, dan betaal je (gemiddeld per maand) € 40
  • Is er 4% ziek, dan betaal je (gemiddeld per maand) € 80
  • Je betaalt nooit meer dan € 125

Wat krijg je bij ziekte of arbeidsongeschiktheid?

De eerste twee maanden van ziekte dien je zelf op te vangen. Daarna krijg je € 2000 netto gedurende maximaal 24 maanden.

Wie kunnen er meedoen met SharePeople ZZP-bouw?

Alle (zelfstandige) ondernemers (met KvK-nummer) werkzaam in de bouw,  jonger dan 55 jaar en niet ziek (100% arbeidsgeschikt).

Na de groep tot 55 jaar gaan we in het najaar ook starten met een groep van zelfstandigen in de bouw tussen de 55 en 67 jaar. Heb je daar interesse in, dan kun je je voorinschrijven via dit formulier (let op, je zit nog nergens aan vast. Maar als je je inschrijft voor 31 augustus kom je wél in aanmerking voor de introductiekorting en betaal je slechts € 120 ipv € 180).

Doe je mee?

Ben je jonger dan 55 jaar, niet ziek (100% arbeidsgeschikt) en werkzaam in de bouw? Schrijf je dan hier in:

Heb je nog vragen?

Stuur dan een mail naar contact@sharepeople.nl of chat met ons (rechtsonder op deze site). Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op 0343-227002