wachttijd AOV

Maak jij al gebruik van de wachttijd die een AOV biedt?

Deelnemen aan SharePeople is niet duur en lekker duidelijk. Toch knaagt er soms iets, want als je langdurig arbeidsongeschikt zou worden, helpt SharePeople je ‘maar’ twee jaar. Je zou eigenlijk wel een langere dekking willen. Maar hoe regel je dat? SharePeople opzeggen? Dat is zeker niet nodig. Lees maar mee.

Allereerst een geruststelling. Veruit de meeste mensen die ziek worden, zijn na 2 jaar weer aan het werk. De kans is dus heel groot dat je een langere dekking niet nodig hebt. Wil je toch verzekerd zijn van inkomen tot aan je pensioen? Combineer SharePeople dan met een traditionele AOV.

Combineren? Hoe dan?

Hoe je dat combineren doet? Door een AOV te kiezen met twee jaar wachttijd. Dat maakt zo’n verzekering veel goedkoper. En die twee jaar wachttijd vul je dus met een inkomen via SharePeople. Zo maak je gebruik van de goedkope en simpele SharePeople-oplossing én heb je zekerheid op de lange termijn.

Welke verzekeraar?

Het klopt dat verzekeraars niet zomaar een AOV aanbieden met twee jaar wachttijd. We weten dat alleen Allianz de mogelijkheid biedt om dat zelf te regelen, ook al is dat nog niet zo simpel. Wat je het beste kunt doen is contact opnemen met je assurantietussenpersoon. Hij of zij kan wél zo’n AOV met een lange wachttijd van twee jaar regelen.

Assurantietussenpersoon?

Als je (nog) geen assurantietussenpersoon hebt, kijk dan even op de site van Adfiz, de brancheorganisatie en zoek een erkende financieel adviseur bij jou in de buurt.

Laat je tussenpersoon vooral ook met ons contact zoeken als hij of zij vragen heeft over SharePeople. We hebben vaker assurantietussenpersonen aan de lijn en leggen graag uit hoe het werkt en wat de verschillen zijn met bijvoorbeeld een Broodfonds of andere schenkkringen. En hoe deelname aan SharePeople kan worden gecombineerd met een traditionele AOV. Geef de link naar onze site, daar kunnen ze ook chatten.

AOV met 2 jaar wachttijd

Laat je assurantietussenpersoon dus met ons bellen (0343 227002) of mailen (contact@sharepeople.nl). Dan vertellen wij wat SharePeople is en hoe je onze simpele en goedkope oplossing kan combineren met een traditionele AOV met 2 jaar wachttijd, als je zekerheid voor langere tijd zoekt.

In het pensioenakkoord is een verplichte AOV voor zzp’ers opgenomen. Maar daar zitten nogal wat haken en ogen aan, waaronder een discussie over die wachttijd. Bovendien gaat het nog erg lang duren voordat er duidelijkheid komt. Lees even mee hoe dat zit.