Wachttijd AOV

SharePeople en een AOV gaan samen

Deelnemen aan SharePeople is transparant en niet duur. Toch knaagt er soms iets, want als je langdurig arbeidsongeschikt zou worden, helpt SharePeople je ‘maar’ twee jaar. Je zou eigenlijk wel een langere dekking willen. Maar hoe regel je dat? Door SharePeople te combineren met een traditionele AOV.

Allereerst een geruststelling. Veruit de meeste mensen die ziek worden, zijn na 2 jaar weer aan het werk. De kans is dus heel groot dat je een langere dekking niet nodig hebt. Wil je toch verzekerd zijn van inkomen tot aan je pensioen? Lees dan snel verder.

SharePeople combineren met een AOV

Hoe werkt dat combineren dan? Door een AOV te kiezen met twee jaar wachttijd. Dat maakt zo’n verzekering een stuk goedkoper. En die twee jaar wachttijd vang je dus op met een inkomen via SharePeople. Zo maak je gebruik van de goedkope en gemakkelijke SharePeople-oplossing én heb je zekerheid op de lange termijn.

Welke verzekeraar?

Verzekeraars bieden niet zomaar een AOV aan met twee jaar wachttijd. We weten dat Allianz de mogelijkheid biedt om dat zelf te regelen, ook al is dat nog niet zo simpel. Wat je het beste kunt doen is contact opnemen met je assurantieadviseur. Hij of zij kan wél zo’n AOV met een wachttijd van twee jaar regelen.

Assurantieadviseur

Als je (nog) geen assurantieadviseur hebt, zoek dan een erkende financieel adviseur bij jou in de buurt. Laat je adviseur vooral ook met ons contact zoeken als hij of zij vragen heeft over SharePeople. We spreken regelmatig met assurantieadviseurs en leggen graag uit hoe SharePeople (crowdsurance) werkt en wat de verschillen zijn met bijvoorbeeld een broodfonds of andere schenkkringen. Op onze website vertellen we er ook meer over.

Speciaal voor assurantieadviseurs die gespecialiseerd zijn in AOV, hebben we een webinar georganiseerd. Wil jij meer weten over SharePeople en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het webinar dan terug.