podcasts over werk

Ter inspiratie: de 6 leukste podcasts over werk

In de file, in een overvolle trein of als je ergens moet wachten; podcasts luisteren maakt ook van die momenten een feestje. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een podcast over gemaakt. Maar als je op zoek bent naar zakelijke inspiratie, luister dan deze podcasts over werk.

Makkelijk in een playlist

Nee, je hoeft ze niet één voor één op te zoeken. De zes leukste podcasts over werk, staan bij elkaar in een playlist op Spotify. Met titels als ‘Jezelf verkopen’ en ‘Geven en nemen als zzp’er’ en de vraag ‘Moet ik ontslag nemen?’ Per uitzending staat er iemand centraal die zijn of haar verhaal vertelt. Samen met de interviewer gaat hij of zij op zoek naar nieuwe wegen. Lees hier meer over deze podcasts over werk!

Omdenken

De Podcasts over werk zijn gemaakt door Omdenken en komen uit hun lange lijst met podcasts. Ze schrijven op hun site: ‘Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws.’ En voor jezelf beginnen kan dat nieuws zomaar zijn!

Zekerheid

Geïnspireerd geraakt om toch maar de stap naar fulltime zelfstandige te zetten? Of je bedrijf nu echt een boost te geven? Kies dan ook voor de zekerheid van SharePeople, voor als je onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.