Geslaagde tweede SharePeople Meetup

Hij was drukbezocht en gezellig, onze tweede SharePeople Meetup op 2 oktober. Het was een uitgelezen moment om leuk en bijzonder nieuws met jullie te delen. Want jij als deelnemer van SharePeople kunt nu mede-eigenaar worden. Eenderde van alle SharePeople deelnemers heeft interesse om mede-eigenaar te worden van de SharePeople Coöperatie. En daar komen we graag aan tegemoet. Daarom hebben we op 2 oktober tijdens onze drukbezochte SharePeople Meetup tekst en uitleg gegeven hoe zo’n coöperatie in z’n werk gaat.

Een coöperatie

In 2017 is SharePeople opgericht en inmiddels (oktober 2019) tellen we meer dan 1500 deelnemers. De volgende stap is om SharePeople deelnemers de gelegenheid te geven ook mede-eigenaar te worden. Daarom is de organisatievorm omgezet naar een coöperatie. Voor € 250 kan jij als deelnemer van SharePeople mede-eigenaar worden.

Tijdens de SharePeople Meetup hebben we het over de organisatie SharePeople gehad, over onze groeistrategie en ook over de ins- en outs van een Coöperatie. Ben je SharePeople deelnemer? Dan krijg je vanzelf meer informatie toegestuurd.

Lees ook dat SharePeople vertrouwen als een groot goed ziet. Daarom zijn we een coöperatie begonnen. Omdat wij ons realiseren dat de deelnemers het succes van SharePeople bepalen.