Een geslaagde Meetup met nieuws voor deelnemers van SharePeople

Hij was drukbezocht en gezellig, onze tweede SharePeople Meetup op 2 oktober. Het was een uitgelezen moment om leuk en bijzonder nieuws met jullie te delen. Want jij als deelnemer van SharePeople kunt nu mede-eigenaar worden.

Eenderde van alle SharePeople deelnemers heeft interesse om mede-eigenaar te worden van de SharePeople Coöperatie. En daar komen we graag aan tegemoet. Daarom hebben we op 2 oktober tijdens onze drukbezochte SharePeople Meetup tekst en uitleg gegeven hoe zo’n coöperatie in z’n werk gaat.

Een coöperatie

In 2017 is SharePeople opgericht en inmiddels (okt.’19) tellen we meer dan 1600 deelnemers. De volgende stap is om SharePeople deelnemers de gelegenheid te geven ook mede-eigenaar te worden. Daarom is de organisatievorm omgezet naar een coöperatie. Voor een bedrag van € 250 kan jij als deelnemer van SharePeople al mede-eigenaar worden.

Meer wetenTijdens de SharePeople Meetup hebben we het over SharePeople zelf gehad, over onze groeistrategie en dus over de Coöperatie. Ben je deelnemer? Dan krijg je vanzelf meer informatie toegestuurd. Ben je nog geen deelnemer? Mail dan voor meer informatie over SharePeople. Of meld je aan voor het webinar van 16 oktober. Of word meteen deelnemer zodat je altijd up to date en verzekerd bent van een inkomen bij ziekte.

Lees ook dat SharePeople vertrouwen als een groot goed ziet. Daarom zijn we een coöperatie begonnen. Omdat wij ons realiseren dat de deelnemers het succes van SharePeople bepalen.