Wil je ook werken op een inspirerende plek?

Sinds een jaar zijn we de trotse bewoners van een prachtig kantoorruimte in coworking space Gryttebloemenheuvel, gevestigd in Driebergen. Elke dag raken we weer geïnspireerd door het landgoed omringd door natuur. Een middagwandeling is daarom ook vanzelfsprekend voor ons en Boule (onze kantoorhond). Wel zo handig in ons overwegend zittend kantoorleven.

Coworking space voor werken en ontmoeten

Grytte is een werkplek voor de ondernemer die van flexibiliteit houdt. Op de locaties vind je flexibele werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes. Verdeeld in de provincie Utrecht, met een sfeer zoals thuis. Gastvrij, inclusive en royaal. Tevens is het een locatie waar je mede- ondernemers en toekomstige opdrachtgevers kunt ontmoeten. Kortom, Grytte is een leer- en werkomgeving waar je kunt zijn, wie je wilt worden.

Speciaal voor SharePeople deelnemers

Je kunt nu als SharePeople deelnemer de flexplekken een week lang gratis uitproberen. En mocht je besluiten om een abonnement te nemen (van 6 maanden of langer), krijg je de de eerste maand gratis. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Sharon van de Grytte of bekijk de website voor meer informatie.