Onze deelnemers laten SharePeople groeien

SharePeople groeit, er zijn nu zo’n 4500 deelnemers. En dat is alleen al mooi omdat ‘hoe meer deelnemers, hoe stabieler het systeem is’, zoals mede-oprichter en IT-er Ernst Nolte vertelde. De manier waarop SharePeople groeit, ligt zo voor de hand, dat we er bijna om moeten grinniken. Want ook dat groeien doen we samen beter.

Netwerkorganisatie

SharePeople is een echte netwerkorganisatie. Zo zijn er bijna geen mensen in dienst en doen deelnemers het merendeel van het werk. Daarnaast vinden deelnemers elkaar online, ze delen opdrachten en ervaringen. Bovendien kunnen deelnemers eigenaar worden, door lid te worden van de SharePeople-coöperatie. Op dit moment telt de coöperatie meer dan 450 leden. Zij bepalen samen bepalen de koers van SharePeople en delen mee in de winst.

Netwerk van bekenden

Die 4500 deelnemers zorgen ook zelf voor de groei van SharePeople. Meer dan 40% van onze nieuwe deelnemers leert SharePeople kennen via iemand uit hun netwerk die al deelnemer is. Trusted network noemen we dat. En dat is natuurlijk heel fijn, een betere manier van groot worden kunnen we ons niet wensen.

Allebei korting

En ja, we moeten ook een beetje om grinniken om die 40%. Omdat het zo past bij SharePeople. Ondernemers die elkaar op de voordelen van SharePeople wijzen, is onze slogan ‘Samen beter’ ten voeten uit. Daarom krijgen zowel die nieuwe deelnemer als de al bestaande deelnemer een korting van € 30. Jullie hoeven allebei 3 maanden je deelnamekosten niet te betalen. Log in op MijnSharePeople en vul de gegevens van je introducé in onder het kopje ‘Nodig een vriend uit’.