Waarom kiezen ondernemers voor SharePeople?

HIEROM BEDACHTEN WE SHAREPEOPLE

Wij weten dat als we ziek zijn, we niet kunnen werken. Dat onze klanten niet worden geholpen. En dat we geen inkomen hebben. Wij weten dat we in onszelf moeten investeren. Om met onze tijd mee te gaan. Maar ook om voor opdrachtgevers interessant te blijven. Daarom delen wij bij SharePeople het risico van ziekte én de verantwoordelijkheid om elkaar en onszelf scherp te houden.

Hoe wij dat doen?
Wij geven elkaar een basisinkomen bij ziekte en stimuleren elkaar om in onszelf te investeren. Omdat wij samen optrekken en elkaar vertrouwen zijn wij minder vaak ziek, waardoor onze kosten laag zijn en er meer geld overblijft voor onze persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Wat je doet en hoe je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

DUURZAAM INZETBAAR BLIJVEN GELDT VOORAL VOOR ZZP-ER!

Werkgevers besteden tegenwoordig veel aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. Soms lijkt het alsof wij, (zelfstandig) ondernemers, dat niet nodig vinden voor onszelf.  Naarmate we langer ondernemer zijn, investeren we steeds minder in onszelf. Toch moeten (en willen) we vaak nog jaren doorwerken voordat we met pensioen gaan. En het werk verandert naarmate de tijd verstrekt steeds sneller. Samen kunnen we werken aan onze duurzame inzetbaar. Samen maakt het leuker, goedkoper en effectiever. Een leven lang leren!

70% VAN ALLE ZZP-ERS HEEFT NIETS GEREGELD BIJ ZIEKTE

Eigenlijk best raar. Want, wat gebeurt er als je voor langere tijd ziek wordt?
Blijven je klanten dan bij je? Kun je vervanging regelen?
En kun je dan rondkomen van je spaarpot? Ook twee jaar lang..?

Daar bestaan toch arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor…?
Dat klopt, maar die zijn erg duur. En met alle kleine lettertjes is het de vraag of ze echt gaan uitkeren als je iets hebt.
Maar belangrijker: het is weggegooid geld als je nooit ziek bent en bovendien helpt zo’n aov je niet aan klanten.

Waarom ondernemen we zelf niet meer om te voorkomen dat we zo’n aov moeten aanspreken?
Dat kan namelijk heel goed. En het kan nog veel beter als we dat samen doen. Als we elkaar een beetje helpen om gezond te leven en succesvoller te werken. Het delen van ervaringen maakt het bovendien leuker.

DE POT WORDT VERDEELD TUSSEN PREVENTIE EN EEN BASISINKOMEN VOOR ZIEKEN

Als we allemaal werken aan onze eigen ontwikkeling, zijn we gezonder, succesvoller en minder ziek. En, hoe minder zieken we hebben, hoe meer geld we kunnen besteden aan onze eigen ontwikkeling en gezondheid. Het is een vicieuze cirkel omhoog. Omdat we elkaar kunnen vertrouwen, helpen we elkaar graag. Dus ook als iemand ziek wordt.
Wij gunnen elkaar de vrijheid om nog beter te ondernemen.

WIJ ZIJN SHAREPEOPLE

We zijn van en voor zzp-ers. Wil je weten of SharePeople ook wat voor jou is, doe dan hier de quickscan. Heb je nog vragen? Heb je hulp nodig bij je aanmelding? Laat hier je emailadres achter dan nemen wij contact met je op. Je kunt ook altijd mailen of bellen.

FEEDBACK

Ook wij zijn in ontwikkeling en nodigen jullie uit om lekker rond te kijken. Kom je iets tegen dat beter kan, heb je een initiatief dat anderen verder helpt in hun ondernemerschap of andere ideeën? Laat het ons weten.

DOE MEE MET SHAREPEOPLE!

Hier kun je je inschrijven.