boeken voor zzp'ers

5 boeken voor zzp’ers die je echt wilt hebben

Welk boek mag straks op je verlanglijstje voor Sinterklaas of onder de kerstboom niet ontbreken? Welke schrijver helpt je op weg om in dit malle jaar overeind te blijven en over welke boeken wordt gepraat? Deze 5 boeken voor zzp’ers wil je niet missen.

1. ZZP Gids 2020

Omdat dit jaar alles anders is dan andere jaren en je wel wat hulp kunt gebruiken in het vinden van de coronaregelingen voor zzp’ers, is deze gids geen overbodige luxe. Werkelijk alle vraagstukken waarvoor de (beginnende) zzp’er zich gesteld ziet, komen aan bod: van netwerken tot offertes.

ZZP Gids 2020 Corona-editie, Peter Bosman, € 24,95.

2. 21 dagen niet klagen

Oeh… wat is het lastig in deze tijd: je hoofd boven water houden met een lach op je gezicht. Met dit boek, dat in 33 experimenten heerlijk praktische handvatten geeft, krijg je zin in de volgende uitdaging. Ben jij klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

21 dagen niet klagen, Kevin Weijers, € 22,50.

3. 50 lessen voor ondernemers

Het leest als een spannend jongensboek en leert je en passant de fijne kneepjes van het ondernemen. Auteur Jurgen Ingels vertelt aan de hand van prachtige anekdotes de lessen die hij leerde van een leven lang ondernemen. Inspirerend en hoopgevend.

50 lessen voor ondernemers, Jurgen Ingels, € 29,99.

4. Instaproof, het werkboek

Het ideale alternatief voor de legpuzzel in de kerstvakantie: het Instaproof werkboek. Dit werkboek van Insta-goeroe Kirsten Jassies neemt je stap voor stap mee in het neerzetten van een ijzersterk zakelijk Instagram-account. Een ‘ouderwets’ invulschrift dat ervoor zorgt dat je begin 2021 helemaal klaar bent voor het inrichten van je social media (want ja, wat je hier verzint, gaat verder dan dat ene medium!).

Instaproof werkboek, Kirsten Jassies, € 12,50 (verkrijgbaar via: www.kirstenjassies.nl/product/instaproof-werkboek)

5. Het geschenk

Edith Eger is Holocaust-survivor én gevierd psychotherapeut. In haar boek geeft ze levenslessen die alleen een wijze oude vrouw met een turbulent verleden kan geven. Lessen die in tijden van crises voor iedereen gelden.

Het geschenk, 12 lessen die je leven kunnen redden, Edith Eger, € 18,99

Er zijn veel meer boeken voor zzp’ers. Welk boek veranderde jouw kijk op je leven als ondernemer? Laat het ons weten via onze social media-kanalen.

Een boek blijft een prachtig cadeau, maar je kunt die ene zzp’er in je netwerk die nog niets heeft geregeld, ook SharePeople cadeau doen. Dan ontvangen jullie allebei € 30,- korting!