SPECIAAL VOOR SHAREPEOPLE
€ 40 KORTING
NU € 55 IPV €95 (EX BTW)

INTUITIEF ONDERNEMEN

Intuïtie wordt in de psychologie ook wel omschreven als impliciete ingevingen, als gevolg van bepaalde gedachtegangen en waarnemingen. Dit in tegenstelling tot het bewuste of expliciete kennen en waarnemen. Intuïtieve ingevingen kunnen de mens helpen om in complexe situaties een beslissing te nemen. Dus kort gezegd het onbewuste geeft de richting aan.

Systemisch Werk is een methodiek die over de intuïtieve ingeving gaat. Over het onbewuste, de dynamieken die ieder systeem met zich meebrengt, die er dus gewoon zijn. En juist daarom geloof ik in het oplossingsgericht werken dmv opstellingen. Juist met dit onbewuste ga ik aan de slag. Ik geloof dat je middels opstellingen diepgaande inzichten kunt verwerven. Over jezelf als persoon maar ook over jezelf binnen jouw business.

Opstellingen leggen de dynamieken bloot die jou doen groeien of juist afremmen. Ondernemen is een proces met eigen dynamieken, wetten en patronen. Middels een opstelling leer jij wat jouw dynamieken zijn, welke wetten er voor jou gelden en welk pad jij keer op keer loopt. Dus wil je groeien in jouw business? wil je antwoord op vragen waar je mee worstelt? Dan is een opstelling een mooie manier om je onbewuste aan te spreken.

VOORBEELDVRAGEN KUNNEN ZIJN

Waar leg ik de focus en wat laat ik los?
Zal ik mij richten op een nieuwe markt/producten?
Wat brengt nieuwe samenwerkingen mij?
Geeft mijn werk mij de juiste energie?
Wat houdt mij tegen?

…………

WIL JIJ ERVAREN WAT EEN OPSTELLING VOOR JOU KAN DOEN?

Dan is er nu een kennismakingsmiddag. Er is ruimte voor 5 vragen. Naast dat je je eigen vraag kunt inbrengen wordt er van je verwacht dat je bereid bent om als representant deel te nemen aan de vraag van een ander.

PRAKTISCHE INFO

Wat: organisatieopstelling
Waar: Driebergen
Wanneer: vrijdag 18 januari, 14.00 – 17.00 uur
Prijs: kennismakingstarief € 55 (normaal € 95, exclusief btw)
Aantal deelnemers:er is ruimte voor maximaal 5 vragen*, max aantal deelnemers is 8**
(geef bij je aanmelding aan of je een vraag in wilt brengen of dat je vooral wilt ervaren, leren en kijken)

* 5 deelnemers kunnen ieder afzonderlijk één vraag inbrengen.
** De kennismakingsmiddag gaat door bij minimaal 4 deelnemers.