tips

uitleg inschrijfproces SharePeople

Stap 2 Beloften ondertekenen

Wij doen niet aan contracten met kleine lettertjes, maar maken onderling afspraken via een aantal beloften. Deze beloften kan je vervolgens op je computerscherm ondertekenen met je muis. Geen zorgen: de handtekening hoeft er niet perfect uit te zien.

Over de beloften

De belangrijkste beloften zijn:

  1. dat je niet arbeidsongeschikt bent op het moment van inschrijving (en ook niet verwacht dat je de komende 6 maanden arbeidsongeschikt wordt).
  2. dat je een donatie doet aan anderen als ze arbeidsongeschikt zijn (maximaal ter hoogte van je maandelijkse inleg).
  3. dat je – als je langer dan 4 weken ziek (arbeidsongeschikt) denkt te gaan zijn – contact opneemt met Capability (via tel 088-0450100).

Het ondertekenen

  • Je naam, bedrijfsnaam en kvk-nummer zijn al ingevuld. 
  • Plaatsnaam, datum en handtekening moet je nog invullen.
  • Je handtekening hoeft niet perfect te zijn. Je kunt ook eerst een paar keer oefenen op het scherm en vervolgens op ‘wissen‘ drukken. Pas als je tevreden bent met je handtekening druk je op ‘accepteren‘.
  • Klik op het vinkje bij ‘Ik accepteer de voorwaarden en condities‘ en vervolgens op ‘Stuur document‘.
    NB: Dit zijn de voorwaarden en condities voor het gebruik van de applicatie voor het versturen van digitale getekende documenten (Signaturit).

Ga terug naar mijn.sharepeople.nl om het inschrijfproces te vervolgen (staat als het goed is open in een ander tabblad in je browser).