Netwerk SharePeople

Beveel jij SharePeople aan?

We vroegen onze deelnemers waarom ze voor SharePeople hebben gekozen en kregen als eerste reactie: ‘Omdat SharePeople een goedkope oplossing is bij arbeidsongeschiktheid’ en ‘omdat alles snel en online te regelen is’. Terechte antwoorden, want SharePeople is goedkoop én snel online te regelen. Toen we doorvroegen, bleek dat deelnemers bij het maken van een keuze het eigenlijk vooral belangrijk vinden of SharePeople in het eigen netwerk ter sprake komt.

SharePeople in mijn netwerk

Meer dan 90% van onze deelnemers beveelt SharePeople aan: dan wel in het eigen netwerk, dan wel via social media of allebei. En daar zijn we trots op. Want als je buurman, je conculega, je klant of je opdrachtgever positief is over SharePeople, is dat toch echt een stuk betrouwbaarder dan als wij van WC-eend dat zeggen. Zo wordt SharePeople van ons allemaal, voor ons allemaal en doen we het samen.

Enquete resultaten

Een geruststellend gevoel

Verder bleek dat bijna alle deelnemers op zoek zijn naar dat geruststellende gevoel dat ze (eindelijk) ‘iets’ geregeld hebben voor als ze eventueel arbeidsongeschikt of langdurig ziek zouden worden. Met een gerust hart je werk doen, zonder zeurend stemmetje in je hoofd dat zegt: ‘Wat als…?’ is een groot goed, dat we graag regelen voor alle zelfstandig ondernemers. En dan helpt het uiteraard als dat ‘iets’ wordt aanbevolen in het eigen netwerk!

En jij, beveel jij SharePeople al aan in je netwerk? Of ben je nog op zoek naar dat geruststellende gevoel? We hebben alvast voor je op een rij gezet hoe SharePeople werkt.