fring app

Fring: meer werk uit je SharePeople netwerk

Je zit als freelancer tot over je oren in de projecten en juist dan krijg je een aanvraag voor een extra opdracht. Je moet hem afwijzen. Volgende maand is de deadline van je die ene opdrachtgever, dan heb je wel weer tijd vrij voor wat nieuws. Wisten de opdrachtgevers nou maar precies wanneer je beschikbaar bent, dat zou toch veel makkelijker plannen zijn? Vast heel herkenbaar.

Innovatieve zzp’ers

Precies daar zagen Stijn van Aert en Edwin van de Bospoort, allebei SharePeople-deelnemer, nou een goede mogelijkheid om beide markten beter te bedienen, Fring was geboren. Samenwerkingen als deze zijn een voorbeeld van hoe we onze community graag zien. Zo zorgen we niet alleen voor elkaar in tijden van ‘ziekte’, maar ook in tijden van glorie.

Hoe werkt het?

Fring is het gratis platform waarop zzp’ers hun beschikbaarheid voor opdrachten aangeven. Je kunt aangeven per welke datum en voor hoeveel uur je beschikbaar bent, ook voor een datum in de toekomst. Binnen Fring maak je een connectie met mede-ondernemers, opdrachtgevers, agencies en andere zakenrelaties. Zo bouw je jouw First Ring met wie je je beschikbaarheid deelt. Dankzij Fring weet je ‘warme’ netwerk hierdoor altijd wanneer je beschikbaar bent voor een opdracht of project.

Hoe maakt SharePeople gebruik van Fring?

SharePeople werkt voortdurend met verschillende zzp’ers en doet dit het liefst met deelnemers van SharePeople. We hebben ondertussen meer dan 4500 deelnemers met oneindig veel expertises. Zo is deelnemer Jan van den Bergh het gezicht achter onze nieuwe huisstijl en campagne. Voorheen werkten we met een Whatsapp-groep om onze Flexpool te benaderen wanneer we iemand zochten voor een nieuwe opdracht of moesten we LinkedIn doorspitten. Nu is ons team actief op Fring en vinden we in één oogopslag de juiste persoon.

Binnenkort is het ook mogelijk om onze opdrachten openbaar te maken zodat je zelf kunt reageren of iemand uit je eigen netwerk aanbevelen.

Je vindt hier meer informatie over het aanmelden bij Fring en onze flexpool.

Beschikbaarheid Fring

Hoe Fring jou meer werk oplevert

Je maakt heel eenvoudig een profiel aan in slechts drie stappen en de rest gaat vanzelf. We hebben de voordelen even voor je op een rijtje gezet.

  • Jij wordt benaderd voor een opdracht die bij je past
  • Je wordt op het juiste tijdstip benaderd
  • Je kunt eenvoudig mede-zzp’ers of deelnemers aanbevelen
  • Snel overzicht van werk bij bedrijven die je leuk vindt
  • Het is gratis

“Je hebt niet alleen je arbeidsongeschiktheidsvoorziening goed geregeld, maar vergroot ook je netwerk en de mogelijkheden op werk.

Ben jij toevallig al actief op Fring, maar nog geen deelnemer van SharePeople? Hoogste tijd om ook je arbeidsongeschiktheidsvoorziening te regelen. We hebben voor jou als Fring-gebruiker nu tijdelijk een korting van € 25 op de inschrijfkosten via deze pagina.