Zo zijn je pensioen en aov simpel geregeld

De meeste ondernemers hebben wel iets geregeld voor ‘ooit als’. Maar of het genoeg is weten ze vaak niet. Je arbeidsongeschiktheidsrisico verzekeren is vaak duur, dus wacht je daar maar mee. En een pensioen lijkt nog zo ver weg, dus dat schuif je voor je uit.

We vinden het te duur, te ingewikkeld of te ver in de toekomst en daarom hebben de meeste ondernemers hun pensioen of arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) nog niet geregeld.

Simpeler wordt het niet

En daar stappen wij dus in. Want simpeler dan dit kunnen we het niet maken, alleen leuker. Met SharePeople regel je je inkomen bij ziekte in 15 minuten, gewoon online. Je stort maandelijks een bedrag op een aparte rekening en als er zieke leden zijn dan doneer je een bepaald bedrag. Het geld blijft op je eigen rekening en is dus geheel naar eigen keuze te besteden. Maar als je dan toch je zaakjes aan het regelen bent, dan kun je dat bedrag ook in een pensioenpot storten. Daarvoor werken we samen met BrightPensioen. Net zo makkelijk, net zo snel geregeld.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden, maar wel nog wat vragen? Schrijf je dan in voor het webinar dat we op 16 oktober samen met Sjaak van BrightPensioen geven. Je kunt daar al je vragen en twijfels kwijt. We hopen je met onze antwoorden gerust te stellen en duidelijkheid te geven.

Zo makkelijk kan het dus zijn

Wil je het gewoon meteen al regelen, dat kan natuurlijk ook. Binnen 10 minuten heb jij je inkomen bij ziekte geregeld. Toch een fijn gevoel.