We zetten verzekeren op z’n kop.
Met een eerlijk en betaalbaar vangnet bij arbeidsongeschiktheid.

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Dankzij onze fintech delen we de risico’s gemakkelijk onderling. Online, zonder verzekeraar, en zonder dat we ons geld kwijt zijn aan verzekeringspremies en onnodige kosten. Dat noemen we crowdsurance.

Onze missie is om verzekeren te veranderen in een eerlijk, solidair en vooral betaalbaar systeem.

Samen eigenaar van SharePeople

Maar we zijn veel meer dan een alternatief voor een AOV. We zijn sinds 2019 een coöperatie. Bekijk hier de promovideo van onze geslaagde crowdfundingcampagne (april 2022). De leden van de SharePeople Coöperatie zijn samen 100% eigenaar van SharePeople B.V.. Iedere deelnemer kan lid (aandeelhouder) van deze coöperatie worden door het doen van een kleine investering. Samen vormen we zo ons eigen alternatief voor een verzekering.

We zijn bovendien een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers. We delen onze kennis en ervaring over hoe je zo gezond mogelijk onderneemt. We zorgen goed voor ons bedrijf, voor onszelf en voor anderen.

En omdat SharePeople nauwelijks werknemers in dienst heeft, besteden we de werkzaamheden zoveel mogelijk uit aan de leden van onze cooperatie. Zo vormen klanten, medewerkers en aandeelhouders één geheel. SharePeople, samen beter!

SharePeople is een Social Enterprise: onze sociale missie is belangrijker dan winst maken.