We zetten verzekeren op z’n kop.
Met een eerlijk en betaalbaar vangnet bij arbeidsongeschiktheid.

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Dankzij onze slimme fintech delen we de risico’s gemakkelijk onderling. Online, zonder verzekeraar, en zonder dat we ons geld kwijt zijn aan verzekeringspremies en onnodige kosten. Geen verzekering, maar crowdsurance. Bovendien zijn we SharePeople Crowdability gestart. De eerste arbo-dienst voor zzp’ers, of eigenlijk veel meer dan dat!

Samen eigenaar van SharePeople

We zijn veel meer dan een alternatief voor een AOV. SharePeople is een coöperatie. Bekijk hier de promovideo van onze geslaagde sharefunding campagne (april 2022). De leden van de SharePeople Coöperatie u.a. zijn samen 100% eigenaar van SharePeople b.v.. Iedere deelnemer kan lid (aandeelhouder) van deze coöperatie worden door het doen van een kleine investering. Samen vormen we zo ons eigen alternatief voor een verzekering. Een echte ‘onderlinge’ dus.

We zijn bovendien een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers. We delen onze kennis en ervaring over hoe je zo gezond mogelijk onderneemt. We zorgen goed voor ons bedrijf, voor onszelf en voor anderen. Zo verkleinen we de kans op arbeidsongeschiktheid en houden we de kosten laag!

En omdat SharePeople nauwelijks werknemers in dienst heeft, besteden we de werkzaamheden zoveel mogelijk uit aan de leden van onze coöperatie. Zo vormen klanten, medewerkers en aandeelhouders één geheel: SharePeople, samen beter!

Sociale missie

De missie van SharePeople is om verzekeren te veranderen in een eerlijk, solidair en vooral betaalbaar systeem.
SharePeople is een Social Enterprise: onze sociale missie is belangrijker dan winst maken.