We zetten verzekeren op z’n kop. Met een eerlijk en betaalbaar vangnet.

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Dankzij onze fintech delen we de risico’s gemakkelijk onderling. Online, zonder verzekeraar, en zonder dat we ons geld kwijt zijn aan verzekeringspremies. Dat noemen we crowdsurance.

Samen eigenaar van SharePeople

Maar we zijn meer dan dat. We zijn een coöperatie (opgericht in 2019). De leden van de SharePeople Coöperatie zijn samen 100% eigenaar van SharePeople B.V.. Iedere deelnemer kan lid (aandeelhouder) van deze coöperatie worden door het doen van een kleine investering. Samen vormen we zo ons eigen alternatief voor een verzekering.

We zijn bovendien een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers. We delen onze kennis en ervaring over hoe je zo gezond mogelijk onderneemt. We zorgen goed voor ons bedrijf, voor onszelf en voor anderen.

En omdat SharePeople nauwelijks werknemers in dienst heeft, besteden we de werkzaamheden zoveel mogelijk uit aan de leden van onze cooperatie. Zo vormen klanten, medewerkers en aandeelhouders één geheel. SharePeople, samen beter!

SharePeople is een Social Enterprise: onze sociale missie is belangrijker dan winst maken.