ondernemers festival

Op deze evenementen in januari kom je SharePeople tegen

Ook in het nieuwe jaar is SharePeople weer actief, zowel in real life als online kom je ons tegen. Zien we jou ook op deze evenementen in januari?

Startersdag Veluwe 2020

Stichting Starterscollectief Veluwe organiseert op zaterdag 25 januari 2020 voor de derde keer de Startersdag Veluwe voor beginnende ondernemers. Ga er dus naar toe als je nog vragen hebt over je ondernemerschap. Of meer wilt weten hoe dat nu werkt, dat ondernemen. En loop dan meteen even langs bij Beyza en Zoë van SharePeople. Zij staan klaar om al je vragen over een arbeidsongeschiktheidsvoorziening te beantwoorden.

Webinar

Lukt het niet om naar de startersdag te komen, maar wel vragen over arbeidsongeschiktheid? Geen probleem. Want op dinsdagavond 28 januari, om 21.00 uur, kan je wederom ons succesvolle webinar volgen over het in één keer regelen van je arbeidsongeschiktheid en pensioen. Meld je aan en luister naar de uitleg van Sjaak Zonneveld van BrightPensioen en Cosmas Blaauw van SharePeople hoe je dit regelt.

Heb jij al een lijstje met goede voornemens voor 2020? Om het je makkelijker te maken, hebben we dé goede voornemens voor zelfstandige ondernemers op een rij gezet.