Een VA zorgt goed voor een ander maar zorg jij ook goed voor jezelf?

Een Virtual Assistant staat altijd klaar voor de ander. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, neemt werk uit handen. Maar zorgt de VA eigenlijk wel voor zichzelf? De Vereniging voor Virtueel Support Professionals is een samenwerking aangegaan met SharePeople. Op die manier kunnen ook Virtueel Support Professionals hun inkomen bij ziekte makkelijk en betaalbaar via SharePeople regelen.

Wat is een Virtual Assistant eigenlijk

Een Virtueel Support Professional – ook wel Virtual Assistant genoemd- is een vrij nieuw beroep dat wel heel fijn is voor veel ondernemers. Want je kunt een VA inschakelen voor allerlei vragen zoals secretariële ondersteuning, marketing- of projectondersteuning. Zowel op projectbasis als voor onbepaalde tijd. Kortom een extra paar handjes op die zaken die jij of liever niet doet, of waar je geen tijd voor hebt. Voor veel deelnemers van SharePeople een uitkomst lijkt ons. Goed dus dat de VA’s SharePeople ook gevonden hebben.

Voor elkaar zorgen

Daar waar een VA altijd voor de ander zorgt is het nu tijd om ook voor hen te zorgen. En precies daarom wordt er de Vereniging voor Virtueel Support Professionals (VVSP) opgericht. Het doel van de vereniging is om vooral meer naamsbekendheid te creëren voor het vak. Maar ook het om het kwaliteitsniveau te borgen in een onafhankelijk keurmerk.

Goed voor jezelf zorgen

De VVSP vindt het belangrijk dat de leden goed voor zichzelf zorgen en heeft de samenwerking opgezocht met SharePeople. Zodat ook jij als Virtueel Support Professional je inkomen bij ziekte kan regelen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Meld je dan aan voor het webinar. Dit vindt plaats op donderdag 4 oktober om 12.00 uur.

Maar er is meer

Op 10 oktober zal de lancering van de vereniging plaatsvinden tijdens een middag vullend event. En jij als VA kunt daarbij zijn. Meld je dan wel even aan.

Kijk hier waarom Debbie Boekhout meedoet met SharePeople