Mijn.SharePeople.nl

Wat kun je vinden op mijn.SharePeople.nl?

Als deelnemer van SharePeople heb je toegang tot je eigen beveiligde gegevens op Mijn.SharePeople.nl. Je kan daar o.a. zien of je een donatieverzoek hebt gekregen en wat je de afgelopen periode aan donaties hebt betaald. Maar er is meer te vinden. Lees even mee, dan leggen we uit hoe mijn.SharePeople.nl werkt en wat je daar allemaal kan regelen.

Inloggen

Om te beginnen, log je in op Mijn.SharePeople.nl met het e-mailadres waarmee je bij SharePeople staat ingeschreven en je wachtwoord. Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, wij sturen je graag een nieuw wachtwoord via de optie ‘wachtwoord vergeten’.

Donatie overzicht bekijken

Als je inlogt zie je bovenaan als eerste of er een donatieverzoek voor jou klaar staat. Door op de link te klikken kan je hier via je eigen bankrekening aan voldoen. Staat er ‘Je hebt alle donaties gedaan!’ dan ben je bij met de donaties. Wil je precies weten hoe het nu werkt met de donaties? Lees dan hier verder.

Eronder staan de donaties die jij hebt gedaan. In het eerste groene blok staat het gemiddelde bedrag per maand dat je hebt gedoneerd vanaf het moment dat je deelnemer bent geworden. Daarnaast zie je alle donaties die je aan arbeidsongeschikte deelnemers hebt gedaan. Door op ‘bekijk alle’ te klikken krijg je je volledig overzicht aan donaties te zien.

Je inkomensniveau regelen

Op dezelfde pagina onder de donaties vind je de status van jouw account: sinds wanneer je deelnemer bent, in welke groep je zit en welk inkomensniveau je hebt gekozen. Door op ‘inkomensniveau’ te klikken kun je je inkomen verlagen (gratis) en sinds februari 2021 ook direct verhogen (let op: dit kan alleen als je niet verwacht ziek te gaan worden). Is je inkomensniveau nog actueel? In deze blog leggen we je uit hoe je het juiste inkomensniveau kiest.

Ook zie je onder jouw account het ziektepercentage staan. Dit is niet jouw persoonlijke ziektepercentage, maar het ziektepercentage van de groep waar jij bij hoort. Aan de hand van dit ziektepercentage kun je inschatten wat de hoogte van je volgende donatie ongeveer gaat zijn (ziektepercentage x inkomensniveau).

Ziek melden

Bij het kopje ‘Ziek melden’ kan je op de link klikken om naar het ziekmeldingsformulier te gaan als je verwacht langer dan twee maanden arbeidsongeschikt te zijn. Maak hier ook gebruik van als je langer dan 3 weken ziek bent.

Investeren

Ook staat er de vraag ‘Wil je ook investeren in SharePeople?’. SharePeople is een coöperatie. Door lid te worden van de coöperatie investeer je een (klein) bedrag in de verdere groei van SharePeople. We leggen dat hier verder uit. 

Antwoorden op je vragen

SharePeople is continu in ontwikkeling, daarom vind je op Mijn.SharePeople.nl ook een speciale FAQ pagina voor deelnemers, die we regelmatig bijwerken. Je komt bij deze veel gestelde vragen van deelnemers, door bovenaan in het menu op de ‘FAQ voor deelnemers’ te klikken of op de overzichtspagina van Mijn.SharePeople.nl bij ‘SharePeople is continu in ontwikkeling’.

€ 30 besparen

Je kunt € 30 besparen door een andere ondernemer, bijvoorbeeld iemand uit je netwerk, uit te nodigen voor SharePeople. Als jouw genodigde deelnemer wordt, krijgen jullie beide € 30 korting. Jullie hoeven 3 maanden geen deelnamekosten te betalen. In Mijn.SharePeople.nl kan je de naam en het e-mailadres opgeven van de nieuwe ondernemer en wij regelen verder alles.

Persoonlijke gegevens

Helemaal rechtsboven staat jouw naam en als je daarop klikt kom je op de pagina met je persoonlijke gegevens.

De volgende gegevens kan je daar wijzigen:

  • De betaling van factuur naar automatische incasso
  • Van maand naar jaarbetaling
  • Bankrekening nummer
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Geboortedatum
  • Email adres en telefoonnummer
  • Beroep

Bij je inschrijving heb je de belofte ondertekend en die kan je ook op deze pagina downloaden.

Mis je iets?

Mis je iets op Mijn.SharePeople.nl? Heb je tips of ideeën? Stuur een e-mail naar ons.