Deelnemer Eugène Kuisch

Het verhaal van deelnemer Eugène Kuisch

Lees hier het verhaal van Eugène Kuisch (U Town), deelnemer van SharePeople. Waar commerciële slagkracht en mensgerichtheid elkaar ontmoeten. 

Wie is Eugène Kuisch en wat is jouw verhaal?

Als Business Booster, trainer en interim-sales werk ik voor diverse bedrijven. Ik help je het maximale uit jezelf te halen en help je aan nieuwe klanten.

I just love it when a plan comes together. Ik heb geleerd dat volledige controle niet bestaat en de beste garantie om succesvol te zijn heeft alles te maken met flexibiliteit. Succesvolle mensen zijn alert, beweeglijk en passen zich razendsnel aan, zodra een situatie daarom vraagt. Flexibiliteit is daarmee dé kerncompetentie van het nieuwe ondernemen.

Veranderen met mij gaat altijd hand in hand met het bereiken van zinvolle en duurzame resultaten. WYSIWYG. Er is in korte tijd zoveel te bereiken en ja, daar heb je soms iemand van buiten je organisatie bij nodig. Iemand die je helpt met opstarten, met de boel in beweging krijgen en het plan van het papier af haalt en overgaat tot concrete actie. Ik help je graag. Are you in Town? Let’s talk.

Wat is jouw tip voor andere deelnemers?

Zorg ervoor dat je dagelijks doet waar je blij van wordt en wat je energie geeft. Gooi energieverspillers de deur uit of besteed die werkzaamheden uit. Voor de SharePeople deelnemers heb ik een 20% korting op ‘The LinkedIn Game’. Hoe je Business te boosten met LinkedIn en nieuwe klanten door online lead generatie. Lead generatie 2.0.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Waarom heb je voor SharePeople gekozen?

SharePeople is een mooi en onderscheidend bedrijf met een heldere propositie. Alles klopt van de eerste kennismaking tot het online aanmelden. Geen kleine letters en goede service. Daar houd ik van. SharePeople is vooral ook anders dan de ‘grijze’ polissen van de gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Let’s SharePeople!