Verhaal deelnemer anne de vos

Het verhaal van deelnemer Anne de Vos

Lees hier het verhaal van Anne de Vos (Brannd), deelnemer van SharePeople.

Wie is Anne de Vos en wat is jouw verhaal?

Mijn naam is Anne de Vos en ik ondersteun organisaties bij hun marketing- en communicatiewerkzaamheden. Dat zorgt vaak voor een hele diverse werkweek: ik organiseer bijeenkomsten, ga op pad voor interviews om artikelen te schrijven of begeleid het traject naar een nieuwe website. Voor mijn opdrachtgevers ben ik het aanspreekpunt en de doener die zorgt dat projecten succesvol afgerond worden. De diversiteit in mijn werkzaamheden geeft me veel energie.

Wat is jouw tip voor andere deelnemers?

Al sinds ik 2 jaar geleden gestart ben als ondernemer probeer ik niet meer dan 32 declarabele uren per week te maken. Een bewuste keuze! Naast de algemene zaken, zoals administratie etc., die het runnen van een bedrijf met zich meebrengt reserveer ik heel bewust tijd voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Als zelfstandig ondernemer kan het een valkuil zijn om elke opdracht aan te nemen en je over de kop te werken. Bij elke aanvraag kijk ik heel bewust of het werkzaamheden zijn waar ik écht blij van word en of ik voldoende tijd voor mijzelf overhoud.

Waarom heb je voor SharePeople gekozen?

Naar elkaar omzien in goede én slechte tijden is voor mij een belangrijke waarde die ik zowel in mijn privé als zakelijke leven wil nastreven. Het SharePeople principe sluit hier naadloos op aan. De anonimiteit is voor mij geen must maar ik vind het wel prettig dat er geen sociale verplichtingen bij komen kijken. Het geeft mij een fijn gevoel dat ik voor een ander klaar kan staan en te weten dat deze grote groep mensen voor mij klaar staat wanneer dat nodig is.