GRATIS online masterclass voor SharePeople deelnemers

5 lessen om winstgevender te ondernemen zonder het nog drukker te krijgen

Zoals je weet is SharePeople op de eerste plaats een ondernemersnetwerk. We geven elkaar tips om gezond te blijven en beter te ondernemen. Want, minder stress betekent minder kans om ziek te worden. Er zijn 4 ‘preventiepijlers’: Een goede Work-life balance, Financiële rust, Gezondheid en Beter ondernemen. Dit keer komen de tips van Fiona Zwart.

Op 24 en 25 april kun jij als SharePeople deelnemer gratis de succesvolle online masterclass ‘5 essentiële lessen om beter winstgevend te ondernemen zonder dat je het nog drukker krijgt’ volgen.

Deze masterclass van businesscoach Fiona Zwart sluit perfect aan bij de vier ‘preventie’ pijlers en daarom raden we jou van harte aan om deel te nemen.  Fiona heeft al talloze ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Haar klanten zijn (hoogopgeleide) kennisondernemers die graag minder in de uren-fabriek willen werken. ‘Minder, maar beter.’ Daar staat Fiona voor. Het belooft een waardevolle masterclass te worden. Je kunt je hier aanmelden en kiezen voor deelname op woensdagavond of donderdagavond aanstaande. Deze exclusieve masterclass voor SharePeople deelnemers is gratis, volledig online te volgen en wordt alleen deze week aangeboden. Doe er je voordeel mee. Veel plezier!

https://fionazwart.nl/sharepeople