Gezond ondernemen met Frecious

Hoezo ziek worden?

Je hebt het liever niet: ziek zijn. Hoesten, proesten, snotteren. Ook als je een vangnet als SharePeople hebt, werk je graag gewoon door. Om de rest van het jaar gezond door te komen, heeft SharePeople in samenwerking met Frecious een speciale actie.

Je hebt maar één lichaam

Ziek word je wanneer je weerstand laag is. Dat kan komen door stress of slechte voeding. En hoewel je tegen een gebroken been niet zoveel kunt doen, is het wel mogelijk om je gezondheid een handje te helpen. Dat doe je door goed voor je lichaam te zorgen; je hebt er immers maar één.

Groente is goed

Door gezonde voeding verklein je de kans om ziek te worden. Bij Frecious, zelf in 2011 begonnen als zzp’er, willen ze mensen helpen met een gezonde(re) levensstijl. Ze geloven dat veel groenten de sleutel is tot een sterk en gezond lichaam; voor wie veel vanachter z’n computer werkt, is dat best belangrijk.

Frecious maakt 100% biologische groente juices, waar wat fruit, kruiden en specerijen aan worden toegevoegd. Zo is de slowjuice niet alleen super gezond, maar ook lekker. Frecious heeft juices, shots, soepen en elixers. Alles wat je bestelt, wordt thuis of op kantoor afgeleverd; dat kan zelfs in de avond.

Kortingscode bij Frecious

Zelf een boost aan je gezondheid geven? Via de website van Frecious ontvang je nu met de unieke kortingscode SHAREPEOPLE een extra juice én krijg je een flessenhouder cadeau. Die laatste is hartstikke handig voor onderweg: als je gezond en wel van de ene naar de andere opdracht hopt. Dát is gezond ondernemen!