Webinar: Zakelijk bloggen doe je zo

Bloggen is meer dan ‘even een leuk stukje tikken’. Je kunt je er makkelijk op verkijken. Tekst structuur, website statistieken, blog formats: duizelt het al? Geen paniek! In dit webinar op woensdag 23 februari geeft Kim Sterenborg je praktische tips.

Is 2022 het jaar waarin je met zakelijk bloggen aan de slag wilt gaan? En kun je een kick-start gebruiken? Of wil je jouw zakelijke blogs naar een hoger niveau tillen? Dan is dit webinar voor jou. Het wordt een sessie met praktische tips over onder andere onderwerpkeuze, opbouw, schrijftips en SEO.

Over de spreker

Bright Academy webinar zakelijk bloggen portretfoto Kim Sterenborg - BrightPensioen februari 2022

Kim Sterenborg is freelance content specialist en reisblogger. Ze schrijft veel. Voor zichzelf en voor opdrachtgevers. Daarbij helpt ze ook collega’s om beter te bloggen. Kim heeft een achtergrond in de bureauwereld en heeft ervaring opgedaan met zowel B2B als B2C contentmarketing en zakelijk bloggen. Ze vindt het leuk om met praktische en realistische stappen snel resultaat te boeken. Creatief én gestructureerd.

Het webinar georganiseerd door Brightpensioen is online, live en gratis. Ook is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Meld je hieronder aan.