pensioen3daagse

Webinar: Zo regel je slim jouw pensioen, tijdens de Pensioen3daagse!

Stop met uitstellen, start met opbouwen! De Pensioen3daagse is daar een goed moment voor. De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken, om Nederlanders pensioenbewust(er) te maken. En daar doet BrightPensioen graag aan mee! Van 1 t/m 3 november delen ze alle mogelijke manieren met je om zelf jouw pensioen te regelen. En hoe het nou precies zit met jaarruimte en het belastingvoordeel.

Webinar: Zo regel je slim jouw pensioen

In dit webinar komen alle manieren om zelf pensioen te regelen aan bod. Handig voor ondernemers, zzp’ers en werknemers zonder pensioen! Van lijfrente tot je hypotheek aflossen. En natuurlijk is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Het webinar duurt max. een uurtje.

Meld je aan: 1 november, 14:00 uur >

Webinar: Bereken jouw jaarruimte en belastingvoordeel (met tool)

In een half uurtje legt BrightPensioen je aan de hand van hun gratis jaarruimte tool uit hoe je zelf eenvoudig jouw jaarruimte en belastingvoordeel kunt berekenen. Interessant voor iedereen die dit jaar nog pensioen wil opbouwen met maximaal fiscaal voordeel.

Meld je aan: 2 november, 14:00 uur >

Webinar: Eerste Hulp Bij Oudedagsreserve afschaffing

Pensioen opbouwen met de fiscale oudedagsreserve (de FOR) gaat binnenkort stoppen, maar gelukkig is er een goed en fiscaal vriendelijk alternatief. In dit webinar vertellen ze jou er alles over. Voor zzp’ers die meer willen weten over het afschaffen van de oudedagsreserve en/of een oudedagsreserve hebben.

Meld je aan: 3 november, 14:00 uur >

SharePeople en BrightPensioen

SharePeople en BrightPensioen zijn twee aparte ondernemingen die volledig los van elkaar staan, maar wel hetzelfde basisidee hebben: voorkomen dat jouw geld aan allerlei strijkstokken blijft hangen.

Benieuwd hoe jij dit kan regelen? Kijk en luister dan mee. De webinars zijn online, live en gratis. Ook is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Voor welke meld jij je aan?

Al meer dan 1.000 deelnemers van SharePeople hebben hun pensioen bij BrightPensioen geregeld.