evenement_brightpensioen

Webinar: Regel slim je pensioen voor SharePeople deelnemers

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk om je pensioen te regelen. Veel ondernemers laten fiscaal voordeel liggen, omdat ze weinig of geen pensioen opbouwen. En dat is zonde.

Daarom doe je er goed aan te onderzoeken hoe je pensioen opbouwt.

Hoe hebben meer dan 1.000 SharePeople deelnemers het geregeld?

Meer dan 1.000 SharePeople deelnemers regelen hun pensioen al bij BrightPensioen, zzp’ers die vooruitdenken en een vangnet voor arbeidsongeschiktheid hebben geregeld én geld opzij zetten voor later.

SharePeople en BrightPensioen zijn aparte ondernemingen. Maar we werken wel vanuit hetzelfde idee: zorgen dat jouw geld daar terecht komt, waar het voor bedoeld is, en niet aan allerlei strijkstokken blijft hangen.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?

Op 1 december om 20:00 uur vertelt Sjaak van BrightPensioen hoe je kan bouwen aan je pensioen waarbij je profiteert van fiscale voordelen*. Maar ook:

  • Hoe werkt pensioen in Nederland?
  • Wat verandert er door het pensioenakkoord?
  • Hoe zit het met het afschaffen van de oudedagsreserve?
  • Wat zijn de 7 mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen?
  • En wat zijn de voor- en nadelen hiervan?
  • Wat is een tussenpensioen?
  • Meer over BrightPensioen
  • Zo bereken je jouw pensioen (met tool)

*Stort jouw jaarruimte voor 31 december. Veel ondernemers laten fiscaal voordeel liggen, omdat ze weinig of geen pensioen opbouwen. En dat is zonde.

Speciale webinar aanbieding

Tijdens het webinar komt BrightPensioen met een speciale webinar korting van € 50, die tot het einde van dit jaar geldt. Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt ook gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Benieuwd hoe jij dit kan regelen? Kijk en luister dan mee. Het webinar is online, live en gratis. Ook is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Meld je hieronder aan.