Webinar: Ode aan het ondernemerschap

Kun jij wel even een portie inspiratie gebruiken? Wil je eens een lossere kijk op de mogelijkheden van jouw onderneming? Of werk je freelance of deels in loondienst en droom je om (ooit) iets echt voor jezelf te beginnen? Luister dan naar het aanstekelijke enthousiasme van Peter Maasdam tijdens het webinar ‘Ode aan het ondernemerschap’.

Peter Maasdam is misschien wel de meest enthousiaste ambassadeur van het zelfstandig ondernemerschap in Nederland. Hij noemt zichzelf ART-repreneurexpert; want naast entrepreneur (ondernemer) is hij ook een kunstenaar. Pas in de combinatie van beiden is hij gelukkig. Alles draait om authentiek ondernemerschap en zijn grote missie is: ‘Don’t just create ART or a Business, Create the Life you can call your OWN.’

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?

In dit webinar geeft Peter inhoud aan deze quote en uit hij zijn dankbaarheid voor de keuze die hij al op jonge leeftijd maakte om ondernemer te worden. Zijn passie is zo aanstekelijk dat je als zzp’er, ondernemer, maar ook als je (nog) in loondienst bent, gegarandeerd het webinar uitkomt met veel inspiratie.

Over de spreker

Peter Maasdam is eigenaar en oprichter van: KUNSTUITLEEN.NL, vergaderlocatie Amsterdam ART Center, Lijstenmakerij FRAME4U, zelfstandig kunstenaar, trainer en oprichter van de ART-Repreneur Academy (2017). De afgelopen jaren hield Peter zich bezig met het delen van zijn kennis en ervaring van meer dan 33 jaar ondernemerschap. In 2017, 2018 en 2019 won Peter de Award “Best European Speaker of the Year” aan de Professional Speakers Academy in London.

Het webinar georganiseerd door Brightpensioen is online, live en gratis. Ook is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Meld je hieronder aan.