Webinar: Donkergroen beleggen, hoe doe je dat?

Het is verrassend hoe snel duurzaam beleggen aan het inburgeren is. Eerst was het een modeverschijnsel, toen werd het een trend en nu, anno 2021, is het bijna niet meer weg te denken. Maar wat is duurzaam beleggen nou eigenlijk echt en hoe doe je dat?

Stan&Wende

Hubrien Meijaard en Wouter van Leusen van Stan&Wende zijn al lang actief als onafhankelijk financieel life planners en vermogensplanners:

‘We wilden met alle opgedane kennis en ervaring zelf iets opzetten. Uitgangspunt was duurzaamheid voor de toekomst van onze kinderen en alle andere kinderen. Zo is Wende de dochter (9 jaar) van Wouter. Wat wij nu met ons geld doen bepaalt hun toekomstige mogelijkheden, want later begint nu!’

Ze hebben duurzaamheid als vertrekpunt gecombineerd met maximale transparantie en rendement. Met daarbij minimalisatie van kosten: Door zelf minder voor de marge te gaan en klanten de mogelijkheid te bieden alles zelf online te regelen. Dat vinden we bij SharePeople interessant!

Beleggen in een duurzame toekomst

SharePeople is een online ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid onderling regelen.

Je kunt al voor € 1 per dag deelnemen, zo houd je dus makkelijk geld over. Het geld dat niet wordt gebruikt aan donaties of je anders elders zou spenderen is dus mooi meegenomen en kun je gaan beleggen in een duurzame toekomst.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?

  • Wat is duurzaam beleggen nou echt?
  • Waarom zou jij juist duurzaam gaan beleggen?
  • Hoe zou je duurzaam kunnen beleggen?
  • Waar zou je dan duurzaam kunnen beleggen?
  • Alles over Stan&Wende uiteraard.

Wil jij duurzaam beleggen, maar weet je nog niet hoe? Meld je dan hieronder aan voor het webinar.