Webinar: De marketing basis voor jouw bedrijf

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 16 februari om 20:00 uur geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom marketing. Van de belangrijkste marketingtrends voor ondernemers, tot het maken van een eigen marketingplan. Volg dit (gratis) online programma 16 februari en leg de marketing basis voor jouw eigen bedrijf.

Programma

20:00 uur Livestream

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Alexander Wijninga (Watermelon), Susanne van Nierop (Adformatie) en KVK-adviseur Astrid Ponsioen in gesprek over het thema Marketing. Van het opstellen van een doordacht marketingplan, tot het bepalen van je marketingstrategie. Bekijk deze livestream en je weet alles wat je nodig hebt voor het vermarkten van jouw product of dienst.

20:45 uur BREAKOUTS – Kies tijdens het event welke sessie jij wilt volgen

20:45 uur Breakoutsessie 1: Q&A Alexander Wijninga (Watermelon)

Alexander Wijninga beantwoordt al je vragen over hoe je jouw product of dienst kunt vermarkten aan je (potentiële) klant. Alexander kan als voormalig ‘Meest veelbelovende jonge ondernemer van het jaar’, putten uit jarenlange ervaring.

20:45 uur Breakoutsessie 2: Q&A Susanne van Nierop (Adformatie)

Om op te vallen met jouw product of dienst, moet je een slimme marketingstrategie uitstippelen. Susanne van Nierop is hoofdredacteur van Adformatie en ziet dagelijks bedrijven die het goed doen én bedrijven die het minder goed doen. Tijdens deze breakoutsessie deelt Susanne haar belangrijkste tips & tricks.

20:45 uur Breakoutsessie 3: Q&A Astrid Ponsioen en Angèle Magré (KVK)

KVK-adviseurs Astrid en Angèle zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de stappen die je moet nemen als ondernemer. Denk aan inschrijven bij de KVK, belastingzaken, verzekeringen en administratie.

21:30 uur Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers

Na de sessies blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan nog je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

22:00 uur Einde programma

Volg dit (gratis) online programma 16 februari en leg de marketing basis voor jouw eigen bedrijf. Meld je hieronder aan.