Webinar: Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

Niemand kan in de toekomst kijken, maar als zzp’er is het wel slim om vooruit te denken. Als het om je inkomen gaat, zijn er twee belangrijke vragen:

  • Wat als ik arbeidsongeschikt word?
  • Wat kan ik nu opzij zetten voor later?

Die twee vragen over arbeidsongeschiktheid en pensioen hebben meer met elkaar te maken dan je op het eerste gezicht misschien vermoedt.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?

Op 29 november om 20:00 uur én 30 november om 16:00 uur laten Sjaak (BrightPensioen) en Cosmas (SharePeople) zien hoe je je arbeidsongeschiktheid kan afdekken en kan bouwen aan je pensioen waarbij je profiteert van fiscale voordelen*. Maar ook:

*Stort jouw jaarruimte voor 31 december. Veel ondernemers laten fiscaal voordeel liggen, omdat ze weinig of geen pensioen opbouwen. En dat is zonde.

SharePeople en BrightPensioen

SharePeople en BrightPensioen zijn twee aparte ondernemingen die volledig los van elkaar staan, maar wel hetzelfde basisidee hebben: voorkomen dat jouw geld aan allerlei strijkstokken blijft hangen.

Benieuwd hoe jij dit kan regelen? Kijk en luister dan mee. Het webinar is online, live en gratis. Ook is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Meld je hieronder aan.

Speciale webinar aanbieding

Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar korting van € 90, die tot het einde van dit jaar geldt. Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt ook gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.