Webinar

Webinar: Pensioenwet en verplichte AOV voor zzp’ers

Het nieuwe pensioenakkoord zit er écht aan te komen. Als de wet eind deze maand (waarschijnlijk) door de Eerste Kamer komt, gaat er vanaf 1 juli het e.e.a. veranderen.

Wij snappen dat jij geen zin hebt om hier een studie van te maken (hoeft ook niet). Hetzelfde voor de verplichte AOV. Maar wel fijn om in grote lijnen te weten wát er gaat veranderen.

Pensioenwet en verplichte AOV: zo zit het

Die verdwaalde pensioenwet blogs in je browser mag je wegklikken. Sjaak van BrigtPensioen vertelt jou in alles over de nieuwe wet. En Cosmas van SharePeople praat je bij over de verplichte AOV. Dan ben je up-to-date – wel zo fijn – en kun je daarna weer lekker verder met ondernemen. Dit wordt er 31 mei om 16:00 uur allemaal besproken in het webinar:

  • Wat er met de wet verandert voor zzp’ers
  • Of je straks naar een pensioenfonds mag (en of je dat moet willen)
  • Hoeveel meer pensioen je vanaf 1 juli mag opbouwen
  • En hoeveel belastingvoordeel jou dat oplevert
  • Hoe het zit met die verplichte AOV

Twee vliegen in één klap

SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers duurzaam pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan duizend (!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid. Tijdens het webinar hebben we een mooie aanbieding voor jou. Regel je je arbeidsongeschiktheid én pensioen dan ontvang je in totaal € 100 korting op de totale inschrijfkosten.