Bites&Business

Online Festival: Bites & Business

Bites & Business is hét netwerk voor ondernemende vrouwen. Ze organiseren op meer dan 25 plaatsen in het land netwerkdiners, maar verzorgen ook workshops, trainingen en weekenden in binnen- en buitenland. Hun netwerk telt maar liefst 3.000 ondernemende vrouwen. Zo leer je nieuwe mensen kennen in een informele en ontspannen sfeer en maak je gebruik van elkaars kennis, ideeën, contacten en ervaringen.

Het online festival

Van maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni kun je iedere dag, zelfs de hele dag, meedoen aan diverse workshops. Deze zijn georganiseerd door de leden van Bites & Business, maar zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

De uitgelezen kans om eens kennis te maken met de ondernemende netwerkgroep voor vrouwen.

Zo verzorgt SharePeople deelneemster Anita van Gelder een workshop ‘Grip op je geld met Profit First’ en deelt ze in een interview haar bevindingen over SharePeople.

Wat komt er aan bod tijdens het online festival?

De dagstart, lunch-interviews, de wrap-up aan het eind van de dag en de ‘afsluit’ netwerkborrel op vrijdag is voor iedereen vrij toegankelijk.  Iedere dag is er een ander thema gevuld met diverse workshop waarvoor je je kunt inschrijven.

De volgende thema’s komen aan bod:

Maandag van de klant. Denk aan propositie formuleren, customer journey, ideale klant, klantgericht schrijven.

Dinsdag van het geld. Denk aan je eigen financieel plan, broodfonds, pensioen, beleggen, boekhouden, AOV, Profit First, crowdfunding.

Woensdag van de tools. Denk aan live demo’s van handige tools, gewoon door een lid. Excel, Zoom, Mural, boekhoudprogramma’s, Instagram, Canva en allerlei apps.

Donderdag van het beeld en geluid. Denk aan Instagram, zelf beelden maken, zelf beeldbank maken, Canva, animaties maken, filmpjes maken, je huisstijl, handlettering, zakelijk tekenen, audio-commercial maken, podcast maken.

Vrijdag van de persoonlijke groei. Denk aan coachingsmethodieken, ikigai, Quaning, EFT, belemmerende overtuigingen, etc.

Een compleet overzicht van de workshops vind je op de website van Bites & Business.

Zit er een workshop voor je bij en wil je wel eens kennis maken met de netwerkvereniging? Meld je dan hieronder aan.