Live event: Dag van de ZZP’er

De Dag van de ZZP’er is (live) terug en wel op 4 juni 2022. Met een nieuwe locatie, nieuwe sprekers, maar dezelfde vertrouwde sfeer.

Op de Dag van de ZZP’er vind je een mooi informatieplein met partners en seminars die jou verder helpen als ondernemer. Laat je verrassen door inspirerende en motiverende keynotes van verschillende toonaangevende sprekers met oa: Kelly Weekers, Gregory Sedoc, Femke Hogema en vele anderen. Niemand minder dan Peter Heerschop is de dagvoorzitter en verzorgt tevens het hoogtepunt van de dag: de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards.

Hoe ziet de Dag van de ZZP’er eruit?

Tijdens de Dag van de ZZP’er is er in verschillende ruimtes een programma beschikbaar met de diverse workshops en seminars  van toonaangevende sprekers. Er is een informatieplein waar jij in gesprek kan gaan met diverse partners en netwerken met andere bezoekers.

De Dag van de ZZP’er vindt plaats in Hart Van Holland (Nijkerk). Hart van Holland heeft meerdere zalen waarin gewerkt wordt met de meest up-to-date techniek, zodat je niks van de keynotes, seminars en workshops hoeft te missen. Het algemene programma ziet er als volgt uit:

11:30 uur: Deuren geopend en exclusieve lunch
12:30 uur: Officiële opening Dag van de ZZP’er door dagvoorzitter Peter Heerschop
13:00 uur: Keynotes, seminars & workshops
16:00 uur: Uitreiking FOTY Awards
16:30 uur: Netwerkborrel

Kijk je er ook naar uit om weer eens live te gaan netwerken en nieuwe inspiratie op te doen? Bestel dan hieronder jouw tickets. Wees er snel bij, want de eerste tickets worden GRATIS uitgereikt.