kvk ondernemersdagen

Webinar én live: KVK Startersdag

Voor jezelf beginnen?

Voor jezelf beginnen. Dat roept veel vragen op. Op de KVK Startersdag op 5 november om 11.30 uur vind je alle antwoorden. Zo ben je in een paar uur klaar voor je start. Kom naar de Jaarbeurs of volg de KVK Startersdag online.

Leer van ervaren ondernemers

Presentator Annemarie Brüning gaat in gesprek met experts over de stappen die je moet zetten om een eigen bedrijf te beginnen en met ondernemers die vertellen over hun ervaringen. Je vind hier het hele progamma:

10:15 Start Webinar

10:30 Sam Rohn en Kelly Weekers vertellen over de start van hun bedrijf

Sam Rohn (Red je Pakketje) en Kelly Weekers (businesscoach en bestsellerauteur) vertellen hoe zij ooit zijn begonnen met hun onderneming. Ze delen praktische lessen over het starten van je eigen bedrijf en doen uit de doeken hoe zij een succesvolle onderneming hebben opgebouwd. Onder leiding van presentator Annemarie Brüning kun je vragen stellen aan deze succesvolle ondernemers.

10:55 KVK-adviseur Astrid Feitsma over de belangrijkste stappen bij de start van je bedrijf

11:05 In gesprek met de Belastingdienst en ondernemer Femke Hogema over belastingen en administratie

Gino Bracké van de Belastingdienst vertelt over de belangrijkste zaken die je moet weten om je Belastingzaken goed te regelen als startende ondernemer. Financieel expert Femke Hogema licht daarnaast toe hoe je een winstgevend bedrijf opbouwt.

11:40 Qredits in gesprek met ondernemer Thomas Welle over geldzaken en financiering

Qredits verstrekt leningen aan startende en bestaande ondernemers die niet terecht kunnen bij een reguliere bank. In een kort interview legt Stefan van der Brakel uit hoe dit werkt. Ondernemer Thomas Welle licht de mogelijkheden toe die dit biedt voor ondernemers.

11:55 Interview met Thuiswinkel.org en ondernemer Stan Verhoeven over online marketing

Stan Verhoeven is oprichter en mede-eigenaar van Etrias, een e-commerce bedrijf dat tientallen online speciaalzaken exploiteert in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In een kort interview vertelt hij hoe je succesvol online zaken doet. Thuiswinkel.org is de belangenbehartiger van e-commercebedrijven in Nederland. Arthur Vastenholt van Thuiswinkel.org deelt met welke wet- en regelgeving je te maken krijgt als online ondernemer.
12:25 Afsluiting met presentatrice Annemarie Brüning

Meld je hieronder (gratis) aan.