evenement

Festival voor Modern Werkenden

Modern Werkenden zijn de snelst groeiende -en meest tevreden!- groep op de arbeidsmarkt. Tijd dus om ze in de schijnwerpers te zetten. Wie zijn het eigenlijk? En met hoeveel zijn ze? Waarom zijn ze gelukkiger en minder gestrest dan de rest van de beroepsbevolking? Waar hebben ze nog behoefte aan? En wat kunnen we van ze leren?

Voor wie is het festival?

Op 11 mei 2022 viert de Werkvereniging (en wij!) De Dag van de Modern Werkenden. Hoe? Door je te verrassen met bakken vol ideeën en inzichten waarmee je jouw werk (nog) beter organiseert. Iedereen is welkom bij deze proeverij voor professionals: van zp’er tot ambtenaar en van in-between-jobs tot HR-medewerker. En iedereen die meer wil weten over deze snelst groeiende (en meest tevreden ;-) groep werkenden.

Waar en wanneer?

Wanneer: woensdag 11-5-2022
Hoe laat: van 14.00 tot 17.00 uur met borrel na afloop
Waar: Seats2Meet Utrecht Centraal Station
Kosten: doneer naar draagkracht (info hier)
Voor wie: Voor modern werkenden

Wat komt er aan bod?

Tijdens het festival mixen Modern en ‘oldskool’ werkenden. Jij bepaalt wat je meepakt: duik je in de wereld van de werkplekken, heb je praktische tools en inspiratie nodig om nóg gezonder te werken of wil je meer weten over sociale zekerheden? Het kan allemaal.

Er worden tal van workshops gegeven en er is ruimte om te netwerken, met hulp! Cosmas zit ook klaar om met je te speeddaten en je in minder dan 20 minuten (ja, vind hij lastig) alles over SharePeople te vertellen.

Zien wij jou ook?