evenementen in februari voor zzp'ers

Evenementen in februari voor zzp’ers, voor jou geselecteerd

Duurde januari voor jouw gevoel ook zo lang? Dat kan kloppen, januari duurt voor ons gevoel langer dan alle andere maanden, zoals deze chart laat zien. Maar het zit erop, we mogen weer een wijntje en kunnen vooruit kijken. Vooruit naar leuke evenementen in februari voor zzp’ers. We pikten deze twee eruit, maar check vooral ook je lokale organisatie of je lokale KvK.

Een ondernemers festival

Ben je IT-er en wil je eigenlijk graag voor jezelf beginnen? Of ben je net begonnen, maar vlot het nog niet zo erg? Ga dan op 13 februari naar het gratis ondernemers festival in Zoetermeer en laat je bijpraten over alle aspecten van het zelfstandig zijn.

Gezond ondernemen event

2020 is net begonnen; houd jij je goede voornemens nog vol? Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de ondernemers in Nederland moeite heeft een gezonde levensstijl te combineren met het ondernemerschap. Daarom organiseert Ikwordzzp’er dinsdag 18 februari een startersevenement met het thema “Gezond ondernemen”.

Ons webinar in de herhaling

Weet je eigenlijk wel hoe werkt als zzp’er en verdien je lekker met je leuke werk? Maar maak je je wel druk om de toekomst? Stel dat er wat gebeurt en je wordt arbeidsongeschikt, wat dan? En: hoe moet dat nou met je pensioen? Geef je dan op voor ons webinar op 26 februari en laat je bijpraten over de mogelijkheden van SharePeople en BrightPensioen.

Succes en veel plezier op deze evenementen in februari voor zzp’ers (en vergeet 14 februari niet).