Erwin Verweij: ‘Ik geloof al een tijd niet meer in vaste werkdagen.’

Lees hier het verhaal van Erwin Verweij en waarom hij deelnemer van SharePeople is.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Erwin Verweij en ik coach mensen binnen organisaties in anders werken. Denk hierbij aan Agile en Scrum maar ook laat ik mensen zien hoe ze op andere manieren met elkaar kunnen communiceren en tot beslissingen kunnen komen met elkaar. Denk aan Sociocracy 3.0, Management 3.0 en Lego Serious Play. Vernieuwende middelen om tot een transparante en mooie samenwerking te kunnen komen. Meer over Erwin Verweij.

Wat is jouw tip voor andere deelnemers?

Maandag t/m Vrijdag. Veertigurige werkweken voor een bedrijf. Vaste ritmes. Ook geloof ik al een tijd niet meer in een carrière. Doe wat je energie geeft. Combineer en wees divers. Jaren geleden besloot ik om alleen nog maar te doen wat ik leuk vind. Toegegeven ik heb ook nog wel eens een maandagmorgen met een bleh gevoel. Maar door overal het mooie van in te zien en te doen wat ik denk dat van toegevoegde waarde is. Gek genoeg hebben al mijn werkzaamheden met mensen te maken. Coaching, training, gaming en fotografie. Stylen van een model of stylen van een workshop, het kan heel goed samen. Dus deze zondag weer door mijn camera gekeken om morgen weer door mijn coachbril te kijken.

Waarom heb je voor SharePeople gekozen?

Ik heb bewust voor Sharepeople gekozen vooral omdat het ook uit people, dus mensen bestaat. Als zelfstandige doe je er alles aan om gewoon lekker bezig te blijven. Ziek zijn is niet iets wat ik graag ben. Dus dan is het gewoon goed om te weten dat als er toch iets gebeurt, er een vangnet is. En dat vangnet bestaat juist uit mensen die er net zo over denken.