Ed Lankhorst “Bij mobiliteitsvragen is er is meer mogelijk dan je denkt”

SharePeople deelnemer Ed Lankhorst

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Ed Lankhorst en ik breng met mijnleasevoordeel.nl bedrijven in contact met de juiste leasemaatschappij tegen de best mogelijke voorwaarden. Aan een kant werk ik veel samen met leasemaatschappijen en aan de andere kant zit ik naast de ondernemer en zorg ik dat hij/zij goed antwoord krijgt op mobiliteitsvragen: Welk product past het best? Welke leasemaatschappij hoort daarbij? Wordt het een leaseauto of toch iets anders?

Wat is jouw tip voor andere deelnemers?

Win advies in bij onafhankelijke experts. Vaak merk ik dat ondernemers een mening vormen op basis van één enkele ervaring. En dat is jammer. Stel je bent als starter ergens afgewezen, dan wil dat niet zeggen je nergens anders een auto kan leasen. Elke leasemaatschappij heeft eigen criteria. En omdat ik hier goed in thuis ben, kan ik het verschil voor je maken.

Waarom heb je voor SharePeople gekozen?

Ik ben zeker geen zekerheidszoeker, maar merk dat het toch wel een geruststellende gedachte is dat ook bij langdurige ziekte mijn inkomen doorloopt. Ook vind ik de transparantie in combinatie met de lage kostenstructuur absoluut een voordeel. Ik geloof dat de gemiddelde ondernemer en hoge drempel van ziek melden heeft waardoor dit collectieve vangnet ook goed werkt. Daarnaast is het gevoel dat wij als deelnemers elkaar helpen een fijne gedachte.

Meer weten over Ed en zijn bedrijf?

Kijk op www.mijnleasevoordeel.nl