3 redenen waarom jij vandaag nog een ‘AOV’ regelt

Volgens het CBS heeft 80% van de zzp-ers niets geregeld in het geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een ongelooflijk hoog percentage vinden wij. Want met SharePeople Crowdsurance is het niet duur en binnen 10 minuten geregeld. Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom je die ‘AOV’ NU moet regelen:

1 We zijn allemaal wel eens ziek

Natuurlijk werk je als zzp-er eerder door als je een griepje hebt, want omzet- en klantverlies kun je niet gebruiken. Maar dat doorwerken heeft ook een keerzijde… Een burn-out ligt dan sneller op de loer. Maar liefst 1:4 ZZP’ers wordt een keer langdurig ziek en dat is vaak te voorkomen: Door een goede work/life balance, door gezond te leven, beter te ondernemen (bv besteed uit waar je niet goed in bent) en door tijdig een goed vangnet bij ziekte ‘(een ‘AOV alternatief’) te regelen. Dat levert minder stress op en dus ben je dan weer minder ziek.

2 Er is een veel goedkopere en betrouwbare manier om je ‘AO Voorziening’ te regelen. Zonder verzekeraar

SharePeople biedt je een alternatief om via crowdsurance op een laagdrempelige manier in te stappen. Je regelt SharePeople online en het werkt volledig transparant en betrouwbaar. En bovendien, als je ziek bent dan is je privacy gewaarborgd. Je legt maandelijks een vast bedrag opzij op je eigen bankrekening. Je betaalt daarvan een kleine donatie als iemand ziek is. Maar, is er niemand ziek -en dat is meestal het geval bij SharePeople deelnemers- dan betaal je ook niets (alleen € 120/per jaar deelnamekosten)

3 Je kunt het NU regelen (binnen 10 minuten)

De meeste ondernemers schuiven zaken als een AOV regelen voor zich uit, ze besteden hun tijd liever aan hun bedrijf en het werven van klanten! Begrijpelijk natuurlijk want je wilt omzet en winst. Maar wat als wij je zeggen dat je SharePeople binnen 10 minuten geregeld hebt? Gewoon online, geen addertjes, geen kleine lettertjes en als je een vraag hebt staan we je uiteraard persoonlijk te woord. SharePeople is volledig transparant, goedkoop en nu DIRECT te regelen.

…bovendien, als je SharePeople deze zomer nog regelt krijg je van ons € 30 korting!

Dit moeten mijn vrienden ook weten! Ik deel dit bericht met deze vrienden.