Ondernemersnetwerk

Doe mee met het ondernemersnetwerk van SharePeople

SharePeople heeft zo’n 6000 deelnemers. Dat zijn 6000 ondernemers in alle soorten en maten. Denk aan financieel adviseurs, marketeers, verpleegkundigen, yoga-leraren, voedingsdeskundigen en schilders. Samen hebben we heel veel kennis en ervaring in huis. En daar kunnen we gebruik van maken.

Zzp’ers runnen SharePeople

SharePeople heeft maar één werknemer en wordt eigenlijk gerund door zzp’ers; we zijn zeg maar onze eigen doelgroep. Zo’n 20 ondernemers-die-ook-deelnemer-zijn geven SharePeople vorm. Zoals de dames van Customer Support, die je aan de telefoon krijgt als je vragen hebt. Of het groepje marketeers, die samen de online campagnes vorm geven of Ad Words van Google. Zelfstandig financiële experts zorgen dan de financiën van SharePeople op orde blijven.

En ja, dat werkt!

‘We zijn een echte netwerkorganisatie en dat werkt heel goed. Ook al zijn we geen collega’s in de traditionele zin van het woord, de betrokkenheid is er niet minder om’, zei Rutger Abbink, één van de drie oprichters laatst in een interview.

Het was dezelfde betrokkenheid die Roderik Derksen motiveerde om zich in te gaan zetten voor SharePeople: ‘Al snel heb ik proactief enkele tips (meer uit mijn eigen frustratie) aan SharePeople doorgegeven die ik tijdens mijn inschrijving heb ervaren. SharePeople zocht op dat moment meer mogelijkheden voor marketing en zo ontstond een mooie samenwerking.’

Soms melden deelnemers zich zelf, zoals Roderik. Steeds vaker reageren deelnemers op een specifieke vraag van ons. En dat werkt zo goed, dat we dit soort vragen met regelmaat willen gaan uitzetten via onze besloten groep op LinkedIn. Word dus lid van deze besloten groep en houd onze posts in de gaten.

Ondernemersnetwerk

Als deelnemers samenwerken aan SharePeople, kunnen ze natuurlijk ook voor elkaar aan de slag. We hebben allemaal wel eens een opdracht die minder goed bij ons past of waarvoor de tijd ontbreekt. Als je je vraag uitzet in dezelfde besloten LinkedIn-groep onder de andere deelnemers, is er geheid iemand met de juiste expertise die je klus graag doet. Zo zorgen we voor elkaar, groeit het onderlinge vertrouwen en ontstaat er een hecht ondernemersnetwerk.

Nog geen deelnemer? Doe dan nu de test en ontdek of SharePeople ook iets voor jou is.