webinars

Doe mee aan onze gratis online webinars in april

We kunnen het ons zo goed voorstellen dat je vragen hebt. Vragen over een eventuele arbeidsongeschiktheid of over je pensioen in deze onzekere tijd. Daarom organiseren we in april twee webinars. Doe je mee met één van de volgende online bijeenkomsten?

Webinar: Arbeidsongeschiktheid en pensioen in crisistijd

Wat is het gevolg van de corona-crisis voor zowel arbeidsongeschiktheid als pensioen? Op donderdag 2 april om 11:00 uur haken we met BrightPensioen in op de actualiteit. Meld je aan en luister naar de uitleg van Sjaak Zonneveld van BrightPensioen en Cosmas Blaauw van SharePeople wat je mogelijkheden zijn.

Webinar: Arbeidsongeschiktheid in crisistijd

Grote kans dat deze corona-crisis gevolgen heeft voor jouw financiële buffer. Is die buffer nog voldoende voor als je langdurig ziek of arbeidsongeschikt wordt? En hoe groot is de kans eigenlijk dat je arbeidsongeschikt gaat worden? Wat kan je er zelf aan doen om dat te voorkomen?

Tijdens het webinar op woensdag 15 april om 12:00 beantwoorden we vragen over arbeidsongeschiktheid in crisistijd. En laten we zien hoe wij samen een betaalbare oplossing hebben bedacht die je heel eenvoudig in 3 minuten regelt.

 Meld je dus nu aan en laat je bijpraten over SharePeople door Cosmas Blaauw.

We organiseren met enige regelmaat webinars, juist ook in deze tijd. Hou de site van SharePeople en onze social media in de gaten voor nieuwe data! Blijf je met vragen zitten? Stuur dan een email via contact@sharepeople.nl of chat met ons via de site.