Dé evenementen van december vind je hier!

December zit natuurlijk vol met mooie feestdagen, het is de tijd van het jaar om even uit de hectiek van alle dag te stappen. Toch willen we je de volgende evenementen van december niet onthouden, ze zijn het waard om tijd voor vrij te maken in de agenda.

Agile Innovatie

Op donderdagochtend 5 december is Longdon Morris is Utrecht om met jou en vele anderen van diverse bedrijven, in discussie te gaan over Agile Innovatie. Welke technologietrends komen er op ons af, hoe zorg je dat je kunt blijven innoveren? Geef je op en praat mee.

Webinar

Op woensdagavond 4 december kan je wederom ons webinar volgen over het in één keer regelen van je arbeidsongeschiktheid en pensioen. Geef je op en luister naar de uitleg van Sjaak Zonneveld van BrightPensioen en Cosmas Blaauw van SharePeople hoe je dit regelt.

Nieuwe website

Achter de schermen van SharePeople wordt hard gewerkt aan een nieuwe website. De nieuwe site wordt klantvriendelijker, toegankelijker en je regelt er je aov en pensioen nog sneller. Vanaf 15 december is ie online! Laat je weten wat je ervan vindt?

Na alle hectiek, behoefte om straks onder de kerstboom te lekker te lezen? We hebben de 5 mooiste boeken voor ondernemers voor je op een rij gezet!