Word nu lid van de SharePeople Coöperatie

Door lid te worden van de SharePeople Coöperatie investeer je in de verdere groei van je eigen arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Je wordt dus mede-eigenaar. We leggen een en ander uit.

SharePeople ziet vertrouwen als een groot goed. We willen een echte ‘onderlinge’ zijn. Daarom zijn we sinds 2019 een coöperatie, waarvan onze deelnemers (klanten) en mede-werkers (zelfstandig ondernemers) coöperatielid (mede-eigenaar) zijn. De SharePeople Coöperatie is 100% eigenaar (enige aandeelhouder) van SharePeople b.v.. Op dit moment zijn er meer dan 600 coöperatieleden die gezamenlijk dus eigenaar van SharePeople zijn en met elkaar de koers van SharePeople bepalen. De dagelijkse leiding van SharePeople b.v. is in handen van Cosmas Blaauw en Rutger Abbink.

SharePeople Coöperatie-lidmaatschapsrechten weer beschikbaar vanaf 1 juli 2021

De lidmaatschapsrechten die eind maart beschikbaar waren gesteld waren binnen 1 week op en ook met die van begin mei en juni was dat het geval. Maar vanaf 1 juli komen er weer beperkt lidmaatschapsrechten beschikbaar. De digitale lidmaatschapsrechten (eyecons) zijn te koop op Eyevestor (een digitale aandelenmarktplaats). Iedere deelnemer van SharePeople kan op mijn.sharepeople.nl een account aanvragen op Eyevestor. Met dat account op Eyevestor krijg je toegang tot alle achtergrondinformatie die nodig is om te kunnen besluiten of je inderdaad lid van de SharePeople Coöperatie wilt worden. Vervolgens kun je vanaf 1 juli om 0:01 lidmaatschapsrechten kopen (oftewel aandelen, op Eyevestor ‘Eyecons’ genoemd) en op die manier investeren in, meedenken over én meewerken aan de verdere groei van SharePeople.

Let op 1: Je kunt alléén lid (aandeelhouder) worden als je ook deelnemer bij SharePeople bent.
Op mijn.sharepeople.nl kun je een account aanvragen om toegang te krijgen tot de benodigde (financiële) informatie om te investeren. Het minimale investeringsbedrag is € 324,20 (10 Eyecons à € 32,42).

Let op 2: Wacht niet te lang, tijdens de vorige 5 rondes waren voortijdig alle beschikbare Eyecons uitverkocht.
Vanaf 1 juli 2021 stellen we 1000 lidmaatschapsrechten beschikbaar (op = op). Het eerder gestelde maximum van 100 Eyecons/deelnemer is verlaagd tot maximaal 30 Eyecons zodat er zo veel mogelijk deelnemers kunnen meedoen.

Waarom?

Waarom zou je lid willen worden van de SharePeople Coöperatie? Initiatiefnemer Cosmas Blaauw legt het uit in onderstaand filmpje.