SharePeople Coöperatie rondt succesvolle crowdfunding af onder 8.300 deelnemers

Let op: Je moet SharePeople deelnemer zijn om coöperatielid (aandeelhouder) te kunnen worden.
Wil je deelnemer van SharePeople worden? Klik dan boven op deze pagina op ‘sluit je aan’, vanaf mei kun je dan vervolgens ook coöperatielid worden.

SharePeople rondt succesvolle crowdfunding campagne af [18 april 2022]

Enerzijds wilden we nog meer deelnemers ook lid van de SharePeople Coöperatie laten worden (dat is gelukt > 1200 cooperatieleden!).
En anderzijds wilden we geld ophalen om onze nieuwe baanbrekende plannen te financieren. We wilden minimaal € 300.000 ophalen, dat is uiteindelijk € 465.000 geworden! Iedere deelnemer van SharePeople kreeg de mogelijkheid om 10 eyecons te kopen (investering € 439,70).

Door lid te worden van de SharePeople Coöperatie investeer je in de verdere groei van je eigen arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Je wordt dus mede-eigenaar. Bij SharePeople willen we een echte ‘onderlinge’ zijn. We willen dat SharePeople van ons allemaal is dus. Daarom zijn we sinds 2019 een coöperatie, zodat al onze deelnemers (klanten) en mede-werkers (vooral zzp’ers) ook coöperatielid  (en dus mede-eigenaar) kunnen zijn. De SharePeople Coöperatie is 100% eigenaar (enige aandeelhouder dus) van SharePeople b.v.. Op dit moment (18 april 2022) zijn er zo’n 1200 coöperatieleden die gezamenlijk eigenaar van SharePeople zijn en met elkaar de koers van SharePeople bepalen. De dagelijkse leiding van SharePeople b.v. is in handen van Cosmas Blaauw en Rutger Abbink.

SharePeople Coöperatie-lidmaatschapsrechten beperkt beschikbaar [dec 2021]

De lidmaatschapsrechten (vergelijkbaar met aandelen) die in 2021 sporadisch beschikbaar kwamen, waren meestal binnen enkele dagen of uren al op. De digitale lidmaatschapsrechten worden te koop aangeboden op Eyevestor. Eyevestor is een digitale aandelen-marktplaats. De digitale aandelen die op Eyevestor worden verhandeld worden Eyecons genoemd. Iedere deelnemer van SharePeople kan op mijn.sharepeople.nl een account aanvragen op Eyevestor. Met dat account op Eyevestor krijg je toegang tot alle achtergrondinformatie die nodig is om te kunnen besluiten of je inderdaad lid van de SharePeople Coöperatie wilt worden. Vervolgens kun je lidmaatschapsrechten kopen (oftewel aandelen, op Eyevestor ‘Eyecons’ genoemd) en op die manier investeren in, meedenken over én meewerken aan de verdere groei van SharePeople.

Let op 1: Je kunt alléén lid worden als je ook deelnemer bij SharePeople bent én een Eyevestor account hebt aangemaakt.
Op mijn.sharepeople.nl kun je een Eyevestor-account aanvragen om toegang te krijgen tot de benodigde (financiële) informatie om te investeren. Je moet minimaal 10 Eyecons kopen om lid te worden van de coöperatie.

Let op 2: Wacht niet te lang, vorige rondes waren voortijdig uitverkocht.
Ook in april 2022 waren -ondanks een reserveringssysteem- alle beschikbare lidmaatschapsrechten binnen 4 dagen uitverkocht. Vanaf half mei gaan we proberen weer lidmaatschapsrechten beschikbaar te stellen voor NIEUWE coöperatieleden.