Hoe kun je lid worden van de SharePeople Coöperatie?

Je moet SharePeople deelnemer zijn om SharePeople coöperatielid (aandeelhouder) te kunnen worden. Daarvoor ga je allereerst naar mijn.sharepeople.nl om een account bij Eyevestor aan te vragen. In de besloten Eyevestor-omgeving vind je meer (financiële) achtergrondinformatie over de SharePeople Coöperatie. Vervolgens kun je op de ‘marketplace‘ op Eyevestor lidmaatschapsrechten (digitale aandelen/Eyecons) kopen van andere leden van de SharePeople Coöperatie. Op dit moment loopt er geen crowdfundingcampagne en worden er slechts beperkt lidmaatschapsrechten aangeboden.

Meer algemene (ook voor niet-leden toegankelijke) informatie over de SharePeople Coöperatie vind je hieronder.

Geslaagde crowdfundingcampagne SharePeople Coöperatie

Met de crowdfundingcampagne in de lente van 2022 wilden we zo veel mogelijk deelnemers mede-eigenaar van SharePeople laten worden (dat is gelukt > 1200 coöperatieleden!). Daarnaast wilden we geld ophalen om onze nieuwe baanbrekende plannen te financieren. Ook daarin zijn we geslaagd!

Bij SharePeople zijn we een echte ‘onderlinge’. Dat betekent dat de SharePeople Coöperatie 100% eigenaar (enige aandeelhouder dus) van SharePeople b.v. is. De +/- 1200 coöperatieleden bepalen gezamenlijk de koers van SharePeople en (kunnen) meeprofiteren van de snelle groei en de te verwachten winst van onze organisatie. De dagelijkse leiding van SharePeople b.v. is in handen van Cosmas Blaauw en Rutger Abbink.

Let op: Wacht niet te lang met het kopen van lidmaatschapsrechten. De in eerdere rondes aangeboden lidmaatschapsrechten waren steeds voortijdig uitverkocht. Ook in april 2022 was dit ondanks een reserveringssysteem binnen binnen 4 dagen het geval. Sindsdien worden er slechts sporadisch lidmaatschapsrechten aangeboden door de huidige leden. De prijs bepaalt het lid zelf, maar is maximaal 110% van de laatste uitgifteprijs (dus max. € 48).