De SharePeople Coöperatie

SharePeople ziet vertrouwen als een groot goed. Daarom zijn we een coöperatie begonnen. Bij SharePeople zijn onze deelnemers (klanten) en mede-werkers ook mede-eigenaar. De SharePeople Coöperatie is 100% eigenaar (de enige aandeelhouder) van SharePeople B.V..

Op dit moment zijn er meer dan 300 coöperatieleden. Sinds 1 november 2020 kan iedere deelnemer van SharePeople op mijn.sharepeople.nl een account aanvragen om ook lid van de coöperatie (aandeelhouder) te kunnen worden. Je krijgt dan toegang tot ‘aandelenmarktplaats’ Eyevestor. Daar vind je alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om te kunnen besluiten om lid van de SharePeople Coöperatie te worden. Vervolgens kun je lidmaatschapsrechten kopen (oftewel aandelen, op Eyevestor ‘eyecons’ genoemd) en op die manier investeren in én meewerken aan de verdere groei van SharePeople.

Let op 1: Je kunt alléén lid (aandeelhouder) worden als je ook deelnemer bij SharePeople bent.
In de mijn omgeving kun je een account aanvragen om toegang te krijgen tot de benodigde (financiële) informatie om te investeren (lidmaatschapsrechten kopen).

Let op 2: Deze ronde eindigt op 31 december 2020!
Tot 31 december 2020 kun je nog lidmaatschapsrechten (Eyecons) kopen. Op=op.