Word nu lid van de SharePeople Coöperatie

Door lid te worden van de SharePeople Coöperatie investeer je in de verdere groei van je eigen arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Je wordt dus mede-eigenaar. We leggen een en ander uit.

SharePeople ziet vertrouwen als een groot goed. We willen een echte ‘onderlinge’ zijn. Daarom zijn we sinds 2019 een coöperatie, waarvan onze deelnemers (klanten) en mede-werkers (zelfstandig ondernemers) coöperatielid (mede-eigenaar) zijn. De SharePeople Coöperatie is 100% eigenaar (enige aandeelhouder) van SharePeople b.v.. Op dit moment (Q4-2021) zijn er meer dan 650 coöperatieleden die gezamenlijk dus eigenaar van SharePeople zijn en met elkaar de koers van SharePeople bepalen. De dagelijkse leiding van SharePeople b.v. is in handen van Cosmas Blaauw en Rutger Abbink.

SharePeople Coöperatie-lidmaatschapsrechten beperkt beschikbaar vanaf 2 december 2021

De lidmaatschapsrechten die eerder beschikbaar waren gesteld waren steeds binnen 1 week op. Per 2 december komen er beperkt lidmaatschapsrechten beschikbaar. De digitale lidmaatschapsrechten (eyecons) zijn te koop op Eyevestor (een digitale aandelen-marktplaats). Iedere deelnemer van SharePeople kan op mijn.sharepeople.nl een account aanvragen op Eyevestor. Met dat account op Eyevestor krijg je toegang tot alle achtergrondinformatie die nodig is om te kunnen besluiten of je inderdaad lid van de SharePeople Coöperatie wilt worden. Vervolgens kun je lidmaatschapsrechten kopen (oftewel aandelen, op Eyevestor ‘Eyecons’ genoemd) en op die manier investeren in, meedenken over én meewerken aan de verdere groei van SharePeople.

Let op 1: Je kunt alléén lid (aandeelhouder) worden als je ook deelnemer bij SharePeople bent én een Eyevestor account hebt aangemaakt.
Op mijn.sharepeople.nl kun je een Eyevestor-account aanvragen om toegang te krijgen tot de benodigde (financiële) informatie om te investeren. Je moet minimaal 10 Eyecons kopen om lid te worden van de coöperatie (1 eyecon is € 37,16 waard, dus de investering is minimaal € 371,60).

Let op 2: Wacht niet te lang, tijdens de vorige 6 rondes waren voortijdig alle beschikbare Eyecons uitverkocht.
Vanaf 2 december 2021 (0:00) stellen we een beperkt aantal lidmaatschapsrechten beschikbaar (op = op). Het eerder gestelde maximum van 100 Eyecons/deelnemer is verlaagd tot maximaal 30 Eyecons zodat er zo veel mogelijk deelnemers kunnen meedoen.

Waarom zou je lid willen worden van de SharePeople Coöperatie?

Initiatiefnemer Cosmas Blaauw legt het uit in onderstaand filmpje.