Word lid van de SharePeople Coöperatie

Door lid te worden van de SharePeople Coöperatie investeer je in de verdere groei van je eigen arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

SharePeople ziet vertrouwen als een groot goed. Daarom zijn we een coöperatie begonnen. Bij SharePeople zijn onze deelnemers (klanten) en mede-werkers ook mede-eigenaar. De SharePeople Coöperatie is 100% eigenaar (de enige aandeelhouder) van SharePeople B.V..

Op dit moment zijn er meer dan 450 coöperatieleden. Binnenkort (q2-2021) kan iedere deelnemer van SharePeople op mijn.sharepeople.nl een account aanvragen om lid van de coöperatie (aandeelhouder) te kunnen worden. Je krijgt dan toegang tot de digitale ‘aandelenmarktplaats’ Eyevestor. Daar vind je alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om te kunnen besluiten om lid van de SharePeople Coöperatie te worden. Vervolgens kun je lidmaatschapsrechten kopen (oftewel aandelen, op Eyevestor ‘eyecons’ genoemd) en op die manier investeren in én meewerken aan de verdere groei van SharePeople.

Let op 1: Je kunt alléén lid (aandeelhouder) worden als je ook deelnemer bij SharePeople bent.
In de mijn omgeving kun je een account aanvragen om toegang te krijgen tot de benodigde (financiële) informatie om te investeren. Het minimale investeringsbedrag zal rond de € 350 komen te liggen.

Let op 2: Op 31 december 2020 waren alle beschikbare Eyecons uitverkocht.
Binnenkort (Q2-2021) kun je weer lidmaatschapsrechten kopen. Mocht je SharePeople-deelnemer zijn en interesse hebben om ook lid van de cooperatie te worden, mail dan even naar contact@sharepeople.nl, dan zetten we je alvast op de lijst ‘geïnteresseerden’.