tips

Hoe verbreek ik de koppeling met SharePeople

Voor deelname aan SharePeople heb je een bunq rekening geopend en gekoppeld aan SharePeople.
Hieronder staan de stappen om deze “Connect” te verbreken.

iPhone

  • Ga naar het overzicht van de rekeningen in bunq app
  • Klik op de rekening die gekoppeld is aan SharePeople
  • Klik op Instellingen
  • Klik op Connect
  • Klik op SharePeople B.V.
  • Scroll naar beneden en klik op Stop Connect

Android

  • Ga naar het overzicht van de rekeningen in bunq app
  • Klik op de rekening die gekoppeld is aan SharePeople
  • Klik op Gedeeld met
  • Klik op SharePeople B.V.
  • Scroll naar beneden en klik op Stop