tips

Downgrade naar bunq FREE

Bunq biedt sinds begin 2018 aan haar klanten een gratis Persoonlijk (PREMIUM) account aan voor 30 dagen. Daarna ga je € 7,99 per maand betalen.

Dit PREMIUM account heb je NIET nodig om mee te doen met SharePeople, dus je kunt dit beter omzetten naar een gratis FREE account.

ZO DOE JE DIT:

  1. Ga in de bunq app naar ‘PROFIEL‘ (klik rechtsboven naast ‘Rekeningen’ op je foto of op de plek waar je een pasfoto kan zetten)
  2. Ga naar ‘MIJN LIDMAATSCHAP
    (nb: mocht je dit niet zien, dan staat ergens ‘Mijn kosten’.  Als daar ‘Lopende kosten € 0,00′ staat dan heb je reeds de gratis variant). 
  3. Scroll helemaal naar beneden en daar zie je staan ‘DOWNGRADE’ (‘TERUG NAAR FREE‘).
  4. Tenslotte geeft bunq je een overzicht wat je gaat missen en vraagt nog een keer zoiets als ‘weet je dit zeker?’ (antwoord ‘ja, terug naar VRIJ’) en dan krijg je de melding dat je tot de eerste van de maand bunq PREMIUM behoudt en vervolgens automatisch teruggezet wordt naar bunq FREE.

Klaar, je bunq rekening is gratis!

p.s. een zakelijke bunq rekening is niet nodig voor SharePeople. Mocht je toch een zakelijke rekening hebben geopend en deze alsnog willen omzetten, klik dan hier.