Bij deze evenementen in november tref je ook SharePeople

Een startersdag, je pensioen regelen of als je succesvol wilt starten als zzp’er het kan allemaal tijdens deze evenementen in november.

Startersdag

De KvK organiseert vaker Startersdagen, voor beginnende ondernemers. Maar op de KvK Startersdag van zaterdag 2 november in Rotterdam, kom je ons tegen.
Ga er dus naar toe als je nog vragen hebt over je ondernemerschap. En loop dan meteen even langs bij Judith en Zoe van SharePeople. Zij staan klaar om al je vragen over een arbeidsongeschiktheidsvoorziening te beantwoorden.

Succesvol ondernemen

Steeds meer mensen kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Vele doen dat via een zzp-constructie. Maar er komt best wel wat bij kijken om ook echt werk binnen te halen en er een boterham aan te verdienen. Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl, bespreekt tijdens het webinar ‘succesvol starten als zzp’er de basiselementen voor je succes. En natuurlijk kan je ook vragen stellen.

Pensioen regelen

Ook het pensioen blijft voor veel ondernemers een punt van aandacht. Lastig, ingewikkeld, duur, hoe dan? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens een webinar van Brightpensioen op 11 november. En wil je weten hoe je je pensioen in combinatie met je deelname aan SharePeople nog simpeler kunt regelen? Meld je dan aan.

Lees ook: Op evenementen wordt er vaak veel informatie uitgewisseld. Maar wordt er ook over geld gesproken? Nee, en dat is best gek. Want we willen allemaal een goed belegde boterham. Daarom gingen we op zoek naar: Waarom we niet graag over geld praten maar dat eigenlijk wel zouden moeten doen.