arbeidsongeschikte

Arbeidsongeschikte ondernemers zijn jou dankbaar

Iedere maand doe jij een donatie aan een arbeidsongeschikte deelnemer. Zo heb je ook recht op donaties als je zelf ziek of arbeidsongeschikt bent. Bij het doen van de donatie kun je de zieke deelnemer een opbeurend berichtje mee sturen. Wegens privacy is dit wel afgeschermd, maar voelt het toch persoonlijk. En dat wordt vaak enorm gewaardeerd. We delen graag deze mooie woorden op Trustpilot van (ex)zieke deelnemers die veel steun hebben gehad aan SharePeople, aan jou dus. Want SharePeople is van ons allemaal.

Tranen in mijn ogen

“Absoluut geweldig! Momenteel moet ik helaas gebruik maken van de donaties van de deelnemers van SharePeople. Alles is zeer goed geregeld en ik zit iedere keer met tranen in mijn ogen van de lieve en opbeurende woorden die sommige deelnemers bij hun donatie schrijven, waarvoor dank. Verder is de bijdrage klein, enkel als er iemand steun nodig heeft ben je een acceptabel bedrag kwijt. Twijfel je nog? Niet doen, dit is de beste optie.”

Door Vera. Lees hier de review op Trustpilot >


Goed geregeld

“Sinds dat mijn man ziek is blijven jullie goed bezig met alles omtrent zijn ziekte.
De uitkering word ook heel goed geregeld. Super bedankt namens Steef en mij.”

Door Wilma van Donkelaar. Lees hier de review op Trustpilot >


Dankbaar voor ruimte voor herstel

“Ik ben nu bijna twee jaar lid en doneer maandelijks met plezier een laag bedrag aan abonnementsgeld – en af en toe een extra bijdrage voor andere hardwerkende zzp-ers die door ziekte tijdelijk even geen inkomen kunnen verwerven. Zzp’ers willen niet ziek zijn, die willen werken!”

“Nooit gedacht dat ik zelf ook een beroep zou moeten doen op het fonds want ik ben – doorgaans – kerngezond. Tot het moment kwam dat mij een ongeluk overkwam en ik kort achter elkaar 2x een vrij pittige operatie moest ondergaan. Dankzij de steun van mijn ‘SharePeople collega’s’ is er nu ruimte voor rust en herstel en borrelt er in die rust al weer nieuwe zakelijke creativiteit op voor straks als ik weer volledig op de been ben!”

“Eens per maand een gesprek met een fijne ondernemerscoach, dat kreeg ik er ook nog bij. Echt top. Ik ben SharePeople zeer dankbaar en kan de organisatie van harte aanbevelen.”

Door Rosaline McDonald. Lees hier de review op Trustpilot >


Wat ben ik blij met SharePeople

“Wat ben ik blij met SharePeople! Helaas heb ik vanwege ziekte al gebruik moeten maken van de mogelijkheden die Sharepeople biedt. Zonder SharePeople zou ik al maanden geen inkomsten meer hebben gehad. Nu wordt dat gelukkig opgelost door donaties van andere deelnemers.”

Door Arjan. Lees hier de review op Trustpilot >


Geen zorgen maken

“Ik heb dit als beste ervaren zo lekker als je elke keer een donatie krijgt. En dat je hier over je salaris geen zorgen hoeft te maken en dat je gewoon aan je herstel proces kan werken om snel weer aan de werk te kunnen. Bedankt SharePeople voor de goede steun en natuurlijk ook alle mensen die de donaties hebben gedaan.”

Door G.Huisman. Lees hier de review op Trustpilot >


Ervaring tijdens ziekte

“Helaas ben ik voor langere tijd uitgevallen door ziekte. Na mijn ziekmelding heb ik op verzoek van Wendy in de overbruggingsperiode van twee maanden, mijn winst en verlies rekening aangeleverd. Op basis daarvan werd mijn maandelijkse ziekte uitkering bepaald. Deze wordt middels donaties uitgekeerd. Ik hoef niets bij te houden want dat doet Sharepeople zelf. Een extra is dat ik mail ontvang van de donateurs met fijne berichten. Het doet mij als zieke goed. . Aan het begin van iedere maand wordt er door een verzuim consulent contact met mij opgenomen en wordt aan de hand van het gesprek het ziekte percentage bepaald. Vervolgens start in dezelfde week ( rond de 6e) de donatie ronde. Ik ben zeer tevreden hoe tijdens het ziek zijn alles verloopt. Sharepeople doet wat het zegt. Je wordt als zieke zelfs ontlast. Medewerkers zijn begripvol en deskundig. Dit geldt ook voor de verzuimconsulent die t.a.v de beoordeling met een kritische blik kijkt. Zowel voor de zieke als de donateurs geeft dit een goed gevoel. Het voelt vertrouwd.”

Door anoniem. Lees hier de review op Trustpilot >


Wil je graag meer verhalen lezen van zieke deelnemers? Arjan vertelt hoe hij na 2 jaar weer duurzaam aan de slag kon, Cora is blij dat ze wat geregeld had toen ze onverwacht een zware operatie moest ondergaan. En ook Ilse had niet gedacht dat ze zo blij zou zijn dat ze haar inkomen bij ziekte had geregeld. Want helaas bleek na 1,5 jaar dat ze borstkanker had.

Je kunt nog zo goed voor jezelf zorgen, je hebt niet alles zelf in de hand.

Regel ook een vangnet bij arbeidsongeschiktheid. Sluit je aan bij SharePeople en betaal de eerste maand geen deelnamekosten.

Lees ook: