500 eigenaren

500 mede-eigenaren; tijd voor een feestje

Afgelopen week investeerden meer dan 100 deelnemers in SharePeople door lidmaatschapsrechten te kopen. Samen met de 400 deelnemers die al eerder in SharePeople investeerden, zijn er nu meer dan 500 mede-eigenaren van de coöperatie. Tijd voor een feestje?

Startupbootcamp

Deze nieuwe rechten kwamen beschikbaar omdat Startupbootcamp, investeerder van het eerste uur, recent uit SharePeople is gestapt. Gezien de groeifase waarin we nu zitten was het logisch dat de wegen van SharePeople en Startupbootcamp zich uiteindelijk zouden gaan scheiden. Ook al was de rol van Startupbootcamp cruciaal in onze startupfase. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder.

Eyevestor

Net als bij de uitgifte van de lidmaatschapsrechten in oktober 2019 en november 2020, zochten we ook nu de samenwerking met Eyevestor. Eyevestor maakt investeren, funden en participeren in bedrijven waar je bijhoort toegankelijk, eenvoudig en fun voor iedereen. Met een stabiel platform dat ook kleinere bedrijven de mogelijkheid geeft om te handelen in vermogen.

Gijs Dalen Meurs, CEO en oprichter van Eyevestor: ‘SharePeople Coöperatie en haar mede-eigenaren zijn een geweldig statement dat je met inzet van eigen vermogen snel en robuust kan groeien, en tegelijk de relatie en de verbondenheid versterkt. Ik vind het machtig dat mensen op hun LinkedIn-profiel schrijven dat ze co-owner van SharePeople zijn. Exact daarom zijn we Eyevestor begonnen. SharePeople is erin geslaagd crowdsurance tastbaar en leuk te maken, vóór SharePeople was dat in insuranceland ondenkbaar.’

‘Ik vind het machtig dat mensen op hun LinkedIn-profiel schrijven dat ze co-owner van SharePeople zijn.’

Gijs Dalen Meurs

500 mede-eigenaren

Meer dan 500 mede-eigenaren, dat is 10% van de deelnemers. Want SharePeople groeit ondertussen gestaag door naar bijna 5000 deelnemers. De nieuwste investeringen zullen we gaan gebruiken voor het verstevigen van onze IT en marketing. Deze mijlpaal was natuurlijk het perfecte moment geweest voor een feestje… Met het vooruitzicht dat we de 10.000 ste deelnemer vast wel groots kunnen vieren, houden we het nu op een digitale toost.

Wil je bij de volgende uitgifteronde ook de kans hebben om mede-eigenaar te worden? Regel dan nu jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid. Al voor 1 euro per dag.