Evenementen in maart voor zzp’ers, doe je mee?

Van Ontdekdezorg week, via een webinar, naar een startersdag. Deze leuke evenementen in maart voor ondernemers hebben we voor je geselecteerd.

Ontdekdezorg week

Dit is je kans om meer te ontdekken over leren en werken in de Zorg en Welzijn. Ook als zzp’er, want het is een mooie gelegenheid om nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten. Van 16 tot en met 21 maart 2020 vinden in heel Nederland evenementen plaats. Bekijk hier het overzicht voor een evenement bij jou in de buurt.

Webinar: vangnet bij arbeidsongeschiktheid

Maak je je als ondernemer wel eens druk om de toekomst? Stel dat er wat gebeurt en je wordt arbeidsongeschikt, wat dan? Meld je aan voor ons webinar als je al een tijdje rondloopt met deze vragen en laat je bijpraten door Cosmas Blaauw over de mogelijkheden van SharePeople.

KvK startersdag

Maak ruimte in je agenda om een dagje informatie in te winnen tijdens dit evenement voor beginnende ondernemers. Ga er dus naar toe als je vragen hebt over je ondernemerschap. Of meer wilt weten hoe dat nu werkt, dat ondernemen. Op zaterdag 28 maart vind de KvK startersdag in Utrecht plaats. Komt dit niet uit? Dan heb je ook nog op dinsdag 31 maart de mogelijkheid in Amsterdam.

Webinar: arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

Ook op dinsdagavond 31 maart, om 20.00 uur, kan je wederom ons webinar volgen over hoe je je pensioen en je arbeidsongeschiktheidsvoorziening in één klap kunt regelen. Meld je aan en luister naar de uitleg van Sjaak Zonneveld van BrightPensioen en Cosmas Blaauw van SharePeople hoe je dit regelt. Wel zo handig!