4 evenementen voor ondernemers uitgelicht

Van lancering, naar webinar, naar informatiemarkt. Dit zijn de evenementen voor ondernemers waar je deze maand SharePeople tegenkomt.

Lancering Virtual Assistant Vereniging

Op 10 oktober vindt de lancering plaats van een nieuwe vereniging, de Vereniging voor Virtueel Support Professionals, de VVSP. Een vereniging die het vak van Virtual Assistant meer bekenheid wil geven. Ook willen ze een keurmerk in het leven wil roepen om de kwaliteit van het vak te waarborgen. Meld je aan als je hierbij aanwezig wilt zijn.

De mythe van het vaste contract

Een evenement in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam over De mythe van het vaste contract. Werk zorgt voor inkomen, een gestructureerde dagindeling en een gevoel van eigenwaarde. De manier waarop we werken is echter ingrijpend veranderd. Op 15 oktober gaat het tijdens dit evenement over de trends, de praktijk en de toekomst van werk.

Webinar pensioen en arbeidsongeschiktheid in een

16 oktober zullen Sjaak Zonneveld van BrightPensioen en Cosmas Blaauw van SharePeople een webinar verzorgen. Heb jij vragen over je pensioen en je arbeidsongeschiktheidsvoorziening? Dan is dit je kans om die vragen te stellen. Want Sjaak en Cosmas leggen in dit webinar uit hoe je je pensioen en je AOV in één klap kunt regelen. Wel zo handig.

KvK startersdag

2 november (oké dat is geen oktober, maar wel handig voor je agenda) vind er de KvK Startersdag in Rotterdam plaats. Ben jij een startend ondernemer? Maak dan nu ruimte in je agenda om een dagje informatie in te winnen tijdens dit evenement voor beginnende ondernemers.